Mile High

Tzar

Elita
Poruka
17.367
Mile High - odlicna Britanska serija. Zanrovski je najbliza trileru, drami i komediji. :)

Radnja prati dozivljaje posada aviona male kompanije Fresh. Kroz dve sezone ove serije piloti, stjuardese i stjuarti upadace u razne zgode i nezgode - vezane za putovanja, ljubav i seks, ali i drogu i kriminal...;)

mil_overview_pic.jpg

Zaplet ove serije vodi vas kroz celu galeriju likova i njihove price, dozivljaje, sukobe, zavist, ljubomoru, spletke i prevare. Zabava je zagarantovana - a koliko je dobra serija dovoljno ce vam reci to - da sam kada sam prvi put gledao seriju ostajao budan do pola noci samo da bih video sledecu epizodu. Kad pogledate jednu epizodu vec ste se navukli. :)

Dobra stvar je da serija nema prazan hod. Prati se mnogo likova i dogadjaja tako da nikad nije dosadna. :D

Trenutno se emituje na Film plus kanalu.

Imdb link

Trejler :)

Tzar

Elita
Poruka
17.367
mile-high.jpg

Kroz seriju prolazi mnogo likova, ali na ovoj slici se nalaze oni najvazniji. Suvise ih je mnogo da bi ih pojedinacno predstavljali...

mil_pic_gallery4.jpg

Moj omiljeni lik je Lehann Evans - glumi je Naomi Ryan :heart:. U belom kostimu na prethodnoj slici, a i ostalo dvoje su mi ok stjuardesa Janis Steele i kapetan Nigel Croker.... :ok: