Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 185.948
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao i Kosovo. Multietnička sredina u kojoj je bio rat ne tako davno. Navodno imaju sopstvene vojske ali u Bosni je zapravo glavni EUFOR a na Kosovu KFOR.Pa BIH je takva država sa visokim predstavnicima i stranom vojskom koliko puta sam bio tamo i video sam voze se nekakvi carabinjeri recimo u vojnim vozilima itd. hapsili su svojevremeno optužene za ratne zločine itd mislim da su Ameri i Brtitanci radili ta hapšenja a ne žabari ali kako god Bosna je protektorat Milanović se malo pravi mutav da to ne zna
Nema u BiH visokih predstavnika prika !Pa BIH je takva država sa visokim predstavnicima i stranom vojskom koliko puta sam bio tamo i video sam voze se nekakvi carabinjeri recimo u vojnim vozilima itd. hapsili su svojevremeno optužene za ratne zločine itd mislim da su Ameri i Brtitanci radili ta hapšenja a ne žabari ali kako god Bosna je protektorat Milanović se malo pravi mutav da to ne zna
Високи представник за Босну и Херцеговину (енгл. High Representative for Bosnia and Herzegovina) међународни је представник Организације уједињених нација који надгледа и координира спровођење цивилних аспеката Дејтонског мировног споразума.Nema u BiH visokih predstavnika prika !
Ti si nešto pobrkao ?
Niko u BiH nema odobrenje SB UN samim tim tamo više ne postoji visoki predstavnik
Високи представник за Босну и Херцеговину (енгл. High Representative for Bosnia and Herzegovina) међународни је представник Организације уједињених нација који надгледа и координира спровођење цивилних аспеката Дејтонског мировног споразума.
što kako vidiš ne menja stvar na terenu da je to sjebana državaSmit se sam izabrao
Mandat Visokom predstavniku daje Savet Bezbednosti UN
Smit taj mandat nije dobio
što kako vidiš ne menja stvar na terenu da je to sjebana država
pa i uzeli su, al da ne kažem koju stvar...vreme je da Srbi uzmu stvar u svoje ruke!