Милановић: Хушкају Украјинце на рат, а мене проглашавају руским човеком

Poruka
18.587

Милановић: Хушкају Украјинце на рат, а мене проглашавају руским човеком​

21:35 21.04.2022.

Председник Хрватске Зоран Млановић изјавио је данас да ће сутра неко морати да положи рачуне за ово што се дешава у Украјини, како би се сазнало ко је крив за смрт оволико Украјинаца.​

Да ли су криви Украјинци или они који су их хушкали на то. Ово не говори Путинов човек, него човек којем је интерес Хрватска. Данас је Кина тестирала хиперсоничне ракете које потапају носаче авионе. Све се мења. Сваким даном све мање причамо о Украјинцима, а мене проглашавају руским човеком, рекао је Милановић, преноси Индекс.
Према његовим речима, када је реч о Кини и Русији, Американци имају посла с опасним непријатељима и „зато се не усуђују да се боре директно с њима“.

Нећу као будала пљескати Украјинцима, а као што видите прошла су два месеца и сваког дана све мање причамо о тим несретним људима. Сваког дана ‘супер, хајмо напред, нападај’. Пао је Мариупољ, пре тога Херсон и шта би још требало да се догоди, казао је Милановић.

https://srbin.info/pocetna/aktuelno...ce-na-rat-a-mene-proglasavaju-ruskim-covekom/

Чак и у Србији, многи немају храбрости да кажу истину, а она гласи ''престаните да хушкате Украјинце!''. Невероватно је колико људи је спремно да се бори до последњег Украјинца, који је то степен лицемерја и кукавичлука, док подржавају фашистички режим Зеленског који не дозвољава људима да напусте ратно подручје и да оду на запад.
Комунисти, ако сте толико храбри, идите у Украјину и тамо докажите своју интернационалну праву и шта већ пропагирате... мада не знам како ће вас дочекати неонацисти, али јбга ви браните њих.

Jedno ozbiljno pitanje: da li itko smatra tog pajaca relevantnim?
Ako da, čisto da izvučem što je sve izjavljivao

ili jednostavno govori sto misli za razliku od lazova AV...
Pa gle, politika se ne sastoji od toga da govoriš ono što misliš.
To nije moguće ni ako se ne baviš politikom.

Jedno ozbiljno pitanje: da li itko smatra tog pajaca relevantnim?
Ako da, čisto da izvučem što je sve izjavljivao

Pa gle, politika se ne sastoji od toga da govoriš ono što misliš.
To nije moguće ni ako se ne baviš politikom.
Ма ког брига шта усташе мисле.

nije , nego hrvati koriste svaku priliku da unose podele u srbiju

eto i mi da koristimo svoje prilike
Ova Milanoviceva izjava nema nikakve veze sa Srbijom.
Opet paranoja.

Forumske hrvatine na aparatima

Njihov rodjeni predsednik, za kojeg su mnogi od njih glasali - pisa po njima. A oni misle kaplju klima uredjaji

Vreme je da postanes hrvat i ne samo to lol

ti bese hrvat?

vidis kako je kad neko lupa gluposti?

a sto se svadja tice , hrvati nas tu siju opasno
Screenshot 2022-04-22 105542.jpg

Sta mislis sta sam ako me zabole sta kaze neki Milanovic :hahaha:

Back