GrdobanS
Elita
- Poruka
- 22.472
je rusokolonas i neizleceni radikal.Gospodin predsjednik Aleksandar Vucic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je rusokolonas i neizleceni radikal.Gospodin predsjednik Aleksandar Vucic
Један од јачих лидера региона, Зоран Милановић, и данас је имао интересантну изјаву за хрватске медије
- Kinezi su 15 minuta govorili na otvaranju Pelješkog mosta a Dodika nisu ni pozvali, to je bruka hrvatske vlade
- Dodika su pokušali pokrasti na izborima, to je grozno, a Trivićki nema ko nije davao novac
- Dodik je srpski patriota, nikada se nećemo slagati u svemu, ali on je samostalan čak i u Beogradu
Pogledajte prilog 1246220
https://www.atvbl.rs/vijesti/region...-trivicevoj-nema-ko-nije-dao-novac-28-10-2022
Vučka niko ne želi, čak ni njegovi autokratiStvara se jedna snažna regionalna politička poluga Orban - Milanović - Dodik, vidim da se prate i u globalu slično razmišljaju o domaćim i međunarodnim odnosima
Qomno smrdi cak i drugim qomnima.Vučka niko ne želi, čak ni njegovi autokrati
Što je općepoznata stvar?Opstepoznata stvar
Da ti je mili predsjednik ipak predsEdnik ako me razumijes.Što je općepoznata stvar?![]()
Zato što nije opterećen nacionalizmom? E moj ti...Da ti je mili predsjednik ipak predsEdnik ako me razumijes.
Dapace je, nacionalsovinizmom.Zato što nije opterećen nacionalizmom? E moj ti...
Nimalo.Dapace je, nacionalsovinizmom.
Naravno. Vuline, ti li si?Zoki ti li si?
Ne, moja tetka iz Kanade.Naravno. Vuline, ti li si?![]()
Napašće ga Banjalučanke.Pa neka se odseli u Banjaluku, ko mu brani?
Da li Ste sigurni u to što tvrdite?Rosavi rusokolonas i medjed mogu samo da sanjaju cepanje Dobre Zemlje Bosne.![]()
Nije. Milanovićevi djedovi nisu bili u ustašama.Kremljofil Zoran Milanović je ustaški unuk.