MILAN VERUOVIĆ: Metak stigao iz Birčaninove

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
eremita:
Е видиш, у држави у којој се налази тај град Висбаден управо ЛЕЖИ ЗЕЦ целог трагичног догађаја око атентата на ЗЂ (моје приватно мишљење)....... 8-)
А време ће показати и доказати шта је било и КО је наручио убиство.......

Ма никада нећемо сазнати ко је убио Ану Линд :roll:

Eraserhead:
S obzirom da su svi ostali svedoci(preko 10 njih) čuli dva metka i da su to potvrdili domaći i nemački balističari ipak se radi o zvučnom efektu.
Svi neposredni očevici, osam telohranitelja, osam pripadnika obezbeđenja Zorana Đinđića, sva osmorica od prvog dana, od 12. marta govore da su na njih ispaljena tri metka, ne dva kao što se tvrdi.Svedočenja telohranitelja Đinđićevih o trećem metku se ne odnose samo na zvuk, oni govore - premijer već leži pogođen, Veruović već leži pogođen, Aleksandar Bjelić, vozač se naginje nad telom pokojnog premijera i tada vide, dakle, čuju treći pucanj i vide kako se metak zabija u zid zgrade, to je ono oštećenje broj 10 pored ulaza. Dakle, nisu samo čuli, nego su i videli udarac tog trećeg metka pošto su već ležali
Eraserhead:
Milan priča šta je čuo, a sud utvrđuje šta se desilo.
Sud je rekao svoje misljenje ali to ne znaci da nije bilo treceg metka

Ја не видим шта СУШТИНСКИ мења ствар је ли било 2 или 3, или 10 метака.

Дакле, читава ствар с тим је пуко замајавање и развлачење.

(У случају ЏФК, број метака јесте суштински мењао ствар, али овде не).

14. mart 2007.

LEGIJIN ALIBI
Supruga Milorada Ulemeka tvrdi da su oni u vreme ubistva Ivana Stambolića bili u Turskoj i navodi da to dokazuje njegov pasoš

BEOGRAD - Bivši komandant Jedinice za specijalne operacije (JSO) Milorad Ulemek u vreme otmice i ubistva Ivana Stambolića bio je na letovanju u Turskoj sa porodicom i kumovima, tvrdi za Kurir Legijina supruga Aleksandra Ivanović. Kao dokaz da je Legija u vreme zločina bio van zemlje, Ivanovićeva je donela njegov pasoš sa lažnim imenom Vlado Vukomanović!
Foto

Legija sa ženom u turskom hotelu
Prema navodima optužnice Specijalnog tužilaštva za organizovani kriminal, po Legijinom naređenju pripadnici JSO oteli su Ivana Stambolića u Košutnjaku 25. avgusta 2000. godine, a zatim ga odveli na Frušku goru, ubili i zakopali. Ivanovićeva, međutim, pokazuje pasoš koji je, tvrdi, Legija kao pripadnik Službe dobio još 28. 12. 1998. godine, dok je bio komandant "crvenih beretki". Pasoš SRJ je na ime Vlado Vukomanović i važi do 2008. godine!

- Milorad i ja smo sa našim sinom i kćerkom, koja se rodila 4. jula 2000. godine, sa mojim roditeljima i sestrom, i kumovima Jasnom i Milanom Munjasom, avionom JAT, preko jedne poznate beogradske agencije, 17. avgusta otputovali na odmor u tursko letovalište Marmaris. Bili smo smešteni u hotelu "Marti risort". U Beograd smo se vratili 28. avgusta - priča Ivanovićeva.

Ona dodaje da postoje i drugi svedoci i dokazi da su u vreme Stambolićevog ubistva bili u Marmarisu.
- Naš boravak može da potvrdi i tadašnji turistički vodič agencije preko koje smo putovali, Dragan M. Stupar. Prema mojim saznanjima, Stupar sada radi kao advokat - kaže Ivanovićeva.

Ona podseća da je Legija tokom iznošenja odbrane pred Specijalnim sudom već ispričao da je u vreme Stambolićevog ubistva bio u Turskoj i predao sudu fotokopiju pasoša i turske vize.
- Nisu mu verovali, jer je naša ćerka tada imala svega 38 dana! Dokazi koje je predao nikoga nisu interesovali, baš kao ni mnogi drugi, jer je od 112 predloga odbrane sud odbio - 110! Sud nije interesovalo ni kako je to Milorad - koji je optužen da je organizovao otmicu i ubistvo Stambolića, i da je pripadnicima JSO izdavao komande u vezi sa tim - kao neko bitan mogao da bude odsutan pre i u vreme otmice i ubistva? Ili, zar bi on u avgustu za račun Slobodana Miloševića ubio Stambolića, a samo dva meseca kasnije, 5. oktobra, bio uz narod? - pita Legijina supruga.

Na pitanje zbog čega ranije nije izašla u javnost sa ovim dokazima, Ulemekova supruga kaže da je "verovala u pravdu".
- Verovala sam da je sud jedino mesto na kome se dokazuje pravda, ali u našem slučaju to nije tako. Sud ne zanimaju dokazi, a sva ostala vrata za nas su zatvorena, pa sam zato prinuđena da dokaze pokažem javno na ovaj način - zaključuje Ivanovićeva.

Portparol Specijalnog tužilaštva Tomo Zorić kaže da Tužilaštvo ne želi da komentariše tvrdnje Ivanovićeve.
- Svaki optuženi ima pravo da sudu preda sve dokaze koje smatra relevantnim za svoju odbranu, a na sudu je da te dokaze oceni - kaže Zorić.

U ponedeljak je pred Vrhovnim sudom Srbije završena sedmodnevna sednica na kojoj su razmatrane žalbe Milorada Ulemeka i Branka Berčeka. Odlučujući po žalbama na prvostepenu presudu, ovaj sud je prošlog juna Ulemeku i Berčeku potvrdio kazne od po 40 godina zatvora.

Kazne su tada potvrđene i bivšem šefu DB Radomiru Markoviću i pripadniku JSO Nenadu Iliću. Dušku Maričiću kazna je smanjena na 30 godina, Nenadu Bujoševiću na 35, a Miloradu Bracanoviću na dve godine zatvora. Leonidu Milivojeviću kazna je duplirana, sa 15 na 30 godina.

Pasoš dobio od Službe
Aleksandra Ivanović priča da je pasoš i fotografije sa letovanja u Turskoj uspela da sačuva u vreme "Sablje", ali da je tada oduzet Legijin hrvatski pasoš, takođe na ime Vlado Vukomanović. Za sačuvani pasoš SRJ tvrdi da je autentičan.
- Milorad je ovaj pasoš dobio od Službe da bi nesmetano mogao da putuje u inostranstvo. Mi smo, inače, od 2001. do 2002. godine živeli u Grčkoj, što, takođe, može da se proveri - kaže Ivanovićeva.

(D. M.)

Како наш суд није узео у разматрање ове доказе, Легија може да се обрати и суду у Стразбуру - и ако се ови наводи испоставе тачним, чак може добити и ослобађајућу пресуду........ 8-)

Eraserhead:
Što bi ga bilo ko pljuvao. To bi voleli ovi što su otvarali šampanjac 12. uveče.
Milan priča šta je čuo, a sud utvrđuje šta se desilo. Veštaci su utvrdili da nije bilo trećeg metka.

10 svedoka je izjavilo da je čulo dva metka.
Domaći stručnjaci su utvrdili da je bilo dva metka
Visbaden je utvrdio da je bilo dva metka
Da,da,da, Kenedija je ubio Li Harvi Osvald "magicnim metkom".I to je sud utvrdio.

sumnjivo lice:
Da,da,da, Kenedija je ubio Li Harvi Osvald "magicnim metkom".I to je sud utvrdio.
Наравно да није. То је одавно већ - опште место, колико све индиције указују да се заправо радило о завери на највишим нивоима, простије, о својеврсном - државном удару.

Али, извините, ја стварно морам опет да питам: шта сте запели с тим трећим метком у случају убиства Ђинђића?

Ја малочас горе написах - да јесте број метака и случају ЏФК итекако битан. Али у овом - није.

BG5:
Šef obezbeđenja ubijenog premijera Đinđića u ekskluzivnom razgovoru za B92

MILAN VERUOVIĆ: Metak stigao iz Birčaninove

Beograd - Milan Veruović (32) iz Beograda, godinama je bio šef ličnog obezbeđenja Zorana Đinđića. Teško je ranjen prilikom atentata na premijera 12.marta. Od tada je četiri puta operisan. U prethodnih sedam meseci nije se oglašavao u elektronskim medijima. U ekskluzivnom intervjuu za B92 Milan Veruović otkriva nove detalje i postavlja brojna pitanja. U prva četiri meseca posle ubistva istražni organi nisu našli za shodno da ga saslušaju.
Na izričito pitanje B92 tvrdi li da premijer nije mogao da bude pogođen iz pravca Admirala Geprata, Veruović je rekao:
- Da, ja to odgovorno tvrdim. Ako je bio okrenut licem ka vratima, kako je i bio zatečen u položaju kada je pao, ja onda odgovorno tvrdim da on nije mogao da bude pogođen sa njegove leve strane, jer je pogođen u svoju desnu stranu, jer sam ja stajao sa njegove leve strane u neposrednoj blizini, od jedno metar. U tom trenutku je možda bila otkrivena, u trenutku penjanja na stepenik, njegova glava, ne znam. Ali, ne, ja ne mogu da tvrdim da istraga neće utvrditi ove činjenice o kojima ja sada govorim. Ali jednostavno, to u meni izaziva jednu veliku sumnju u to da je bilo postavljeno jedno mesto u suprotnoj ulici, a to je Birčaninova, na taj jedan prolaz koji je za mene jako sumnjiv između zgrade SMIP i ŽTP. Ulaz broj 6, koji pripada nekim državnim službama, Saveznom hidrometeorološkom zavodu i ne znam još kome. Taj ulaz je ostao nepokriven 1. februara kada se ta zgrada rekonstruisala. Činjenica je da iza te zgrade, u dvorištu, postoji skela koja vodi do samog krova zgrade, kojom je mogao da se popne bilo ko na krov i odatle da uradi bilo šta.
B92: Koja direktno gleda na Vladu?
- Direktno gleda na Vladu kroz prolaz te dve zgrade, na ulaz gde smo pogođeni.
B92: Ti veruješ da je to u stvari smer odakle je došao metak koji je pogodio Zorana Đinđića?
- Ja verujem u to da je on pogođen sa strane Birčaninove, a da sam ja pogođen sa prozora odakle je pucao Zvezdan Jovanović i da je taj treći metak koji je rikošetirao u zid zgrade ispaljen iz Admirala Geprata - kaže Veruović.

Prema stenogramu B92
Za davanje ovakvih izjava u javnosti i na samom sudjenju,M.Veruovic je nagradjen od dosadasnje vlasti ,dobijanjem radnog mesta u ambasadi Srbuje u Parizu,u okviru Sluzbe bezbednosti MIP-a.Tamo radi jos od kraja 2005.godine.Toliko o iskrenosti i moralu M.Veruovica,jer sve njegove tvrdnje su dosadasnjim vestacenjima, u vezi atentata,opovrgnuta.

Eraserhead:
Ma sud nema razloga da skriva da je bilo trećeg metka, a pošto nema dokaza da ga je bilo(oštećenja su od drugog) onda je ta ideja odbačena.Milan je to čuo, ali oni koji to forsiraju to rade da bi doveli suđenje u pitanje. Čak ni novi tužilac, koga je Koštunicina vlada postavila ne instistira na trećem metku.
Sud je doneo odluku na osnovu istrage MUP-a.
Zašto uopšte ta priča o trećem metku toliko pogađa mnoge? Zbog toga što se onda postavlja pitanje kako je vođena istraga

Božo Prelević je lepo rekao da se sedam od devet tragova krvi ubuđalo, jer su ih stavili vlažne u najlon kesu. Sudski postupak do sada nije utvrdio ni ko je isključio kamere u zgradi Vlade.Na vratima Vlade mesto gde je rikošetirao metak popunjeno je malterom.Sklonjena su i vrata koja su oštećena

Zašto uopšte ta priča o trećem metku toliko pogađa mnoge?

Zato što je to deo stvaranja magle oko suđenja i put da se nikada ne otkrije istina.

Sudski postupak do sada nije utvrdio ni ko je isključio kamere u zgradi Vlade.

Jeste, u toku je bilo renoviranje.

Vlade mesto gde je rikošetirao metak popunjeno je malterom.Sklonjena su i vrata koja su oštećena

Ne nego će 4 godine da stoje krvava vrata i rupe od metka da bi svaka budala mogla da zavuče prst u njih kad poželi. Urađena je istraga i svi dokazi su arhivirani.

Norma Kampl:
Ја не видим шта СУШТИНСКИ мења ствар је ли било 2 или 3, или 10 метака.

Дакле, читава ствар с тим је пуко замајавање и развлачење.

(У случају ЏФК, број метака јесте суштински мењао ствар, али овде не).
koleginice norma, malo ste odlutali. itekako je bitan broj metaka, a pogotovo ako su došli iz različitih pravaca.

kod jfk je bila apsolutno ista priča, samop što su stupidni amerikanci onda progutali priču o famoznom trećem metku koji je putovao pet minuta i ulazio i izlazio iz tela troje, rikosetirajući tako da bi njutn počupao kosu da je živ....

Norma Kampl:
Наравно да није. То је одавно већ - опште место, колико све индиције указују да се заправо радило о завери на највишим нивоима, простије, о својеврсном - државном удару.

Али, извините, ја стварно морам опет да питам: шта сте запели с тим трећим метком у случају убиства Ђинђића?

Ја малочас горе написах - да јесте број метака и случају ЏФК итекако битан. Али у овом - није.
Norma,bio sam sarkastican.

marlon:
koleginice norma, malo ste odlutali. itekako je bitan broj metaka, a pogotovo ako su došli iz različitih pravaca.

kod jfk je bila apsolutno ista priča, samop što su stupidni amerikanci onda progutali priču o famoznom trećem metku koji je putovao pet minuta i ulazio i izlazio iz tela troje, rikosetirajući tako da bi njutn počupao kosu da je živ....
Уопште нисам одлутала. Знам тачно о чему причам. И врло добро познајем много тога у вези с тим фамозним "чаробним метком" код Кенедија.
Као и уопште доста тога у вези с тим атентатом. (И, наравно,не само преко филма "ЏФК", који ми је иначе међу најомиљенијим).

Иако ова два убиства имају стварно доста заједничког по свом принципу, управо део који се односи на број метака је једна од оних суштински различитих ствари.

У случају Ђинђића, то доиста, једино можда може указивати на пропусте истраге. Али, ти пропусти у овом случају, опет, суштински не мењају ону главну и најбитнију ствар.

Размислите мало боље, и сами ћете увидети да јетако.

vec sam otisao ali samo da vam odgovorim norma. niko ovde, ne mislim na forum vec na državu srbiju, osim mozda nekoliko ljudi nema pojma ko je i zašto ubio zorana. mi se ovde svađamo i prepiremo ne oko njegovog lika i dela, već oko toga da je pogrešno posmatrati jednog coveka kroz njegov kraj. ali to nije predmet ove teme pa necu o tome.

ako je tacno da je bio treći ili vec koji metak što je veruović još prvog dana rekao sa onom izlaznom ranom koju nikom ne bi poželeo, onda je to tačno. u takvom stanju neko ma kakav profesionalac bio, ako išta zna ume da broji. znači da je bio još neko u celoj priči što je nemačka ekspertiza zataškala. zašto, to treba njih pitati. cela konstrukcija oko legije, zvekija i šilerove onda pada u vodu i postavljaju se mnoga druga pitanja. ko to u zemlji srbiji može sa takvom preciznošću da razmešta profesionalce na mesta blizu vlade i da isti mogu neometano da izvrše atentat i da se izgube? ko se seca kojom brzinom su odmah locirani pocinioci mora da se zapita da li u glavi ima mozak ili baru sa muljem. ako je ta policija bila tako efikasna, zašto nije sprečila ubistvo? kaže jedan ovde, bilo renoviranje, kamere nisu radile :) to može da kaže samo neko ko nikada nije imao kontakt sa profesijom obezbeđenja bilo kog političara a da ne spominjem predsednika vlade. kada njegov patron sa 3 posto glasova nađe petardu pod dzipom, to nije renoviranje, vec pokusaj ozbiljnog atentata. znači sto bi rekao kolega veksla, kišobran odbrane teze tog kolege mu služi da mu kiša ne bi padala u stomak. ana lindt koja je bila samo nekoliko dana ranije je slicno zavrsila. jedno ubistvo i sa 1 promilom verovatnoće da je cisto i jedino mafijaski čin možda i prolazi ispod kroz zatvorena vrata kao list papira, dva nemaju sanse. o cemu je bila rec, o cemu se vodila prica, koji su interesi bili u pitanju, zasto je zoran zadnjih meseci zivota kritikovao zapad i naprasno poceo da podrzava i delimicno nacionalisticke stavove ove nase jadne napacene zemlje nikada nece biti rasvetljeno. a i ako bude niko od toga nece imati koristi. najmanje ce imati ruzica kao sto je imala i zaklina. jedino i najvise trpe deca. ko krene na balkanu da se bavi politikom, mora da zna a i da shvati da moze opasno da se opeče ako nije vešt i sposoban igrač. mnogi to nisu i dokazali su. a ako neko pokusava da ne ispuni obecano ili da igra na vise karata, sudbina mu je predodređena. iz takvih sema se ne izlazi po slobodnoj volji.

ČEKAJUĆI ACU TOMIĆA
Izvor:B92

Beograd -- Bivši načelnik Vojne bezbednosti Aco Tomić pozvan za svedoka na suđenju optuženima za ubistvo Zorana Đinđića.

Poziv Tomiću potvrđen je za B92 u Posebnom odeljenju Okružnog suda, ali se saznaje da njegovo pojavljivanje nije izvesno jer Tomiću poziv nije uručen pošto ga sudski kurir nije našao na adresi poznatoj sudu.

Pozivom Tomiću prihvaćen je jedan od predloga Srđe Popovića, zastupnika Ružice Đinđić, za saslušanje novih svedoka. Jedan od zastupnika porodice Đinđić Nino Došen Majkić ocenio je u izjavi za B92 da advokatski tim tu sudsku odluku vidi kao veoma dobru za dalji proces.

"Advokati porodica oštećenih tu odluku sudskog veća smatraju izuzetno važnom jer je Popović, insistiranjem na upravo tim svedocima, želeo da ukaže na povezanost pobune JSO-a s mogućnošću otkrivanja političke pozadine atentata", kaže on.

Majkić podseća da je, predlažući sudskom veću listu svedoka, Popović naveo da je Tomić imao učešće u organizovanju pobune Jedinice za specijalne operacije.

"To je odluka da se spreči akcija Vojske i jedinice "kobre", koje su u tom trenutku bile jedina formacija koja je mogla da se suprotstavi JSO-u. Iza toga je stajao Tomić", kaže Majkić.

Popović je tražio da na suđenju svedoče i premijer Srbije Vojislav Koštunica, šef Bezbednosno-informativne agencije Rade Bulatović, bivši načelnik Javne bezbednosti MUP-a Miroslav Milošević, ministar policije Dragan Jočić, direktor RTS-a Aleksandar Tijanić, bivši načelnik Unutrašnje kontrole MUP-a Vladimir Božović i bivši premijer Republike Srpske Krajine Borislav Mikelić.

Suđenje će biti nastavljeno 20. marta.

Predhodni post sam pustio kao tekuću informaciju koja je u kontekstu ove rasprave.
Dakle, niko ne može osporiti političku pozadinu ovog ubistva. Mislim da to niko i ne pokušava, bilo bi suludo.
Nažalost, svako od nas ima neku svoju teoriju, stavlja akcenat na neke detalje. Nema razloga da se sporimo oko toga, svi oni mogu biti podjednako važni i bitni.
Činjenica je da mnogo toga ne znamo, da nagadjamo, često i naslućujemo, više intuitivno, pokušavamo da logički postavimo stvari.

Medjutim, uvek se postavlja osnovno pitanje: MOTIV!

Ako je neko želeo ubiti Zorana a da pri tome ništa ne promeni, u suštini, pri tome mislim na politiku i sve u vezi sa dešavanjima, onda to nema smisla.
Svoditi samo na razinu zemunskog klana, nije daleko od ludila i dečije naivnosti.
Nije isključena ni mogućnost paralelne manipulacije i planiranja. Odnosno planiranja ubistva u dve ili više paralelnih i nepovezanih akcija, od koji jedna može biti raskrinkana i dokazana, dok bi ostale bile u dubokoj senci i da se nikada ne otkriju, a da se pri tome postigne cilj.
Nisam pristalica teorija zavere, svetske, da kako, medjutim, zašto bi isključili i zainteresovansost nekih stranih službi za ovakav ishod, ili organizacija, možda kriminalnih, jer politika i kriminal često su u sprezi.
Moja lična zainteresovanost za saslušanje navedenih svedoka je očigledna, ne zbog ostrašćenosti, već zbog činjenice da je bilo dima i nekih problematičnih odnosa i situacija. OK. Hajde da rasčistimo i to. Ako Koštunica i Tomić, pa i ostali nisu krivi i nemaju upliva, zašto bi izbegavali rutinsko davanje iskaza glavnom pretresu i doprineli razjašnjenju. U protivnom crv sumnje ce večno ostati, kao i mrlja na njihovim političkim biografijama.

Eraserhead:
Zato što je to deo stvaranja magle oko suđenja i put da se nikada ne otkrije istina.

А као откриће се истина...
Посебно је могла да се открије са тужиоцем Пријићем који је подлегао политичким притисцима и судијом Кљајевићем који је јадан прогоњен зато што му је брат лопов :lol:

Eraserhead:
Zasto bi Božo Prelević hteo da se nikada ne otkrije istina?
Eraserhead:
Jeste, u toku je bilo renoviranje.
Slucajnost?Tesko
Eraserhead:
Ne nego će 4 godine da stoje krvava vrata i rupe od metka da bi svaka budala mogla da zavuče prst u njih kad poželi. Urađena je istraga i svi dokazi su arhivirani.
Zanimljivo je da si izbegao da odgovoris o ubuđalom krvi

marlon:
vec sam otisao ali samo da vam odgovorim norma. niko ovde, ne mislim na forum vec na državu srbiju, osim mozda nekoliko ljudi nema pojma ko je i zašto ubio zorana. mi se ovde svađamo i prepiremo ne oko njegovog lika i dela, već oko toga da je pogrešno posmatrati jednog coveka kroz njegov kraj. ali to nije predmet ove teme pa necu o tome.

ako je tacno da je bio treći ili vec koji metak što je veruović još prvog dana rekao sa onom izlaznom ranom koju nikom ne bi poželeo, onda je to tačno. u takvom stanju neko ma kakav profesionalac bio, ako išta zna ume da broji. znači da je bio još neko u celoj priči što je nemačka ekspertiza zataškala. zašto, to treba njih pitati. cela konstrukcija oko legije, zvekija i šilerove onda pada u vodu i postavljaju se mnoga druga pitanja. ko to u zemlji srbiji može sa takvom preciznošću da razmešta profesionalce na mesta blizu vlade i da isti mogu neometano da izvrše atentat i da se izgube? ko se seca kojom brzinom su odmah locirani pocinioci mora da se zapita da li u glavi ima mozak ili baru sa muljem. ako je ta policija bila tako efikasna, zašto nije sprečila ubistvo? kaže jedan ovde, bilo renoviranje, kamere nisu radile :) to može da kaže samo neko ko nikada nije imao kontakt sa profesijom obezbeđenja bilo kog političara a da ne spominjem predsednika vlade. kada njegov patron sa 3 posto glasova nađe petardu pod dzipom, to nije renoviranje, vec pokusaj ozbiljnog atentata. znači sto bi rekao kolega veksla, kišobran odbrane teze tog kolege mu služi da mu kiša ne bi padala u stomak. ana lindt koja je bila samo nekoliko dana ranije je slicno zavrsila. jedno ubistvo i sa 1 promilom verovatnoće da je cisto i jedino mafijaski čin možda i prolazi ispod kroz zatvorena vrata kao list papira, dva nemaju sanse. o cemu je bila rec, o cemu se vodila prica, koji su interesi bili u pitanju, zasto je zoran zadnjih meseci zivota kritikovao zapad i naprasno poceo da podrzava i delimicno nacionalisticke stavove ove nase jadne napacene zemlje nikada nece biti rasvetljeno. a i ako bude niko od toga nece imati koristi. najmanje ce imati ruzica kao sto je imala i zaklina. jedino i najvise trpe deca. ko krene na balkanu da se bavi politikom, mora da zna a i da shvati da moze opasno da se opeče ako nije vešt i sposoban igrač. mnogi to nisu i dokazali su. a ako neko pokusava da ne ispuni obecano ili da igra na vise karata, sudbina mu je predodređena. iz takvih sema se ne izlazi po slobodnoj volji.
Не видим у чему је спор. Ја управо све то и кажем. И управо зато та прича о броју метака (као и многе друге приче што су) јесте пуко замајавање.

Duh Sekire:
А као откриће се истина...
Посебно је могла да се открије са тужиоцем Пријићем који је подлегао политичким притисцима и судијом Кљајевићем који је јадан прогоњен зато што му је брат лопов :lol:

Zanimljivo! Neupućen bi pomislio da se treba progoniti lopov!?:):):)

Norma Kampl:
Не видим у чему је спор. Ја управо све то и кажем. И управо зато та прича о броју метака (као и многе друге приче што су) јесте пуко замајавање.

onda su bile u pitanju mesečeve mene koleginice norma. kako bi se reklo...sudari na paralelama.

drago mi je da delimo isti stav.

Back