Stedza
Iskusan
- Poruka
- 6.005
da,iovako u ovom podforumu su skoro svi rockeri,metalci itd
shta spamujete...imate zepelin pa tamo udrite

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da,iovako u ovom podforumu su skoro svi rockeri,metalci itd
svarsenstvo:shock:bez mane:shock:
o Boze!:shock:
lepo kazem decko je stvarno medju najboljim zvezdama granda sto se tice pevanja ali nista vise!
ti ga ni ne poznajes
Ah, nije tvoj problem... nekome ovde se svidja ta mjuza... meni ne, i sta te boli djana za ovu temu... muka mi je vise takvih "..." ...
božeeeee sav je od plastike a svidja ti se a friz mu je bezvezexaxaxax............A ko je rekao da ga ne poznajem? XAXXAXAXXA:shock:
Milaneeeeeeeeeeeee, obozhavammmm teeeeeeeeee........
a vidis fora je u tome sto oni nas smatraju seljacima ali ajde nema veze ,oprastamo posto znamo da vam i nije bas lako
Hah... ako ti se ne svidja tema, zasto si ovde? Ni ja ne smatram metal muzikom, pa ne idem okolo i spamujem metal teme...Meni je muka od zaostalih seljaka koji turbofolk smatraju muzikom. P.S. Gledaj svoja posla, sta tebe boli uvo da li ja pisem na nekoj temi ili ne.![]()
You've got a point there... 8)a ko je garant da je ono shto ti slushash kvalitetno...zato postoje razlike..ni ja ne volim cecu i ostale pa ne napadam ljude koji to slushaju...sve u svemu to je izbor choveka...
Kad budes admin... mozda i dobijes odgovor na to pitanje... ain't gonna happen...Mala, je l' su vas pustili iz "Laze" za vikend il' sta?![]()
Msm, ***, sta ces ti na pdf muzika, kad nemas pojma sta je kvalitetna muzika cim slusas takve seljake (Cecu & Co.).![]()
a ko je garant da je ono shto ti slushash kvalitetno...zato postoje razlike..ni ja ne volim cecu i ostale pa ne napadam ljude koji to slushaju...sve u svemu to je izbor choveka...
Neko mora i to da radi... pfff i tebi 8)Jos uvek se zamlacujete ovakvim likovima...
pffff...
Pa evo, ti proceni: ko je kvalitetniji; Santana ili Ceca? Bob Marley ili Karleusa? Michael Jackson ili Milan Stankovic? Buena Vista Social Club ili Seka?Realno, Ceca sa njenim glasom i textovima pesama tesko da spada u kvalitetnu muziku i svakom normalnom je to jasno.
Procene... to je subjektivno misljenje... kvalitet ,uopste, zavisi od licnog dozivljaja svakog pojedinca... ono sto je prema tebi kvalitetno ne mora da znaci da je i drugome...Pa evo, ti proceni: ko je kvalitetniji; Santana ili Ceca? Bob Marley ili Karleusa? Michael Jackson ili Milan Stankovic? Buena Vista Social Club ili Seka?Realno, Ceca sa njenim glasom i textovima pesama tesko da spada u kvalitetnu muziku i svakom normalnom je to jasno.