Milan St. Protić

St Protic jvuo drugosrbijanac, da se iskoristim patrijotskim recnikom.
"Друга Србија" и потиче из тзв. "реакције" којој је оригинално припадао господин Ст., а која се углавном сва налазила у 'кругу двојке'. Била је прозападна 100%, отварали су кишобране кад је у Лондону почињало кишити.

"Друга Србија" и потиче из тзв. "реакције" којој је оригинално припадао господин Ст., а која се углавном сва налазила у 'кругу двојке'. Била је прозападна 100%, отварали су кишобране кад је у Лондону почињало кишити.
Zar nije po knjizi "Druga Srbija," koja je kazala da nisu baš svi za Vučića/Slobu nego ima i Drugih.

Да су Досовци послушали "паметног" Протића, данас би имали и независну Војводину, Санџак итд.Протић је Коштуници и Ђинђићу предлагао да одустану од територијалног интегритета Србије, што није урадила ниједна држава на свету.

Господин Ст. је кретен као и сви десничари. Е једино што он није изашао из Смрдљошевићевог шињела односно из комунистичког солитера већ је потомак оних предратних народних крвопија.
Његов прадеда је учествовао у нечасним радњама око монтираног процеса Апису.

Дрогосрбијанци постоје у свакој политичкој опцији.Било их је међу монархистима још у 19 веку, међу предратним политичким странкама у Краљевини Југославији, међу комунистима, међу четницима, међу левичарима, међу десничарима.

Дрогосрбијанци постоје у свакој политичкој опцији.Било их је међу монархистима још у 19 веку, међу предратним политичким странкама у Краљевини Југославији, међу комунистима, међу четницима, међу левичарима, међу десничарима.
Ne, mora postojati Ono Nešto, u odnosu na šta su Drugi.

Znači u današnjem kontekstu vi neki ste za SNS, ali ima i Drugih, koji nisu.

Да су Досовци послушали "паметног" Протића, данас би имали и независну Војводину, Санџак итд.Протић је Коштуници и Ђинђићу предлагао да одустану од територијалног интегритета Србије, што није урадила ниједна држава на свету.
Не лажи бре.

Не. "Друга Србија" је синоним за оно шта се називало "реакцијом" и шта се касније по обнављању партијског система нашло у странкама попут ДС-а и њених деривата. Ван тога нема "Друге Србије". А те Миленковићеве жваке како је "Друга Србија" некакав дух који се провлачи кроз векове и сасвим различите политичке опције, остави да импресионираш неког телетабиса испред СТР-а.

А те Миленковићеве жваке како је "Друга Србија" некакав дух који се провлачи кроз векове и сасвим различите политичке опције, остави да импресионираш неког телетабиса испред СТР-а.
Ти си изгледа био велики обожавалац дотичног господина, па сте се нешто покарабасили и он те одјебао.Сада видиш њега и тамо где га нема, привиђа ти се и овде на Крсти.

Ти си изгледа био велики обожавалац дотичног господина, па сте се нешто покарабасили и он те одјебао.Сада видиш њега и тамо где га нема, привиђа ти се и овде на Крсти.
Не, него га ти скидаш у тоталу човече. А ја сам га довољно слушао да ми то твоје бесомучно копи-пејстовање његових жвака просто "пара уши", па реагујем људски. Ево баш ова БУДАЛАШТИНА да је Друга Србија заправо зли дух која прати наше иначе феноменалне и без мане патријархалне претке током историје, а не синоним за једну малу групу "реакционара" који су се састајали на славама по 'кругу двојке' да оговарају власт, а када се основала Демократска странка сви су се у њу учланили осим оних који су били у УЈДИју. Нису подржавали Смрдљошевића и његове бесмислене ратове и зато су сатанизовани као "издајници српства". Твој гуру, као Јулиновац, наравно да мрзи Другу Србију, па јој још и придодаје митска својства. И ту бљувотину и овде на форуму човек мора да чита.

Не, него га ти скидаш у тоталу човече. А ја сам га довољно слушао да ми то твоје бесомучно копи-пејстовање његових жвака просто "пара уши", па реагујем људски. Ево баш ова БУДАЛАШТИНА да је Друга Србија заправо зли дух која прати наше иначе феноменалне и без мане патријархалне претке током историје, а не синоним за једну малу групу "реакционара" који су се састајали на славама по 'кругу двојке' да оговарају власт, а када се основала Демократска странка сви су се у њу учланили осим оних који су били у УЈДИју. Нису подржавали Смрдљошевића и његове бесмислене ратове и зато су сатанизовани као "издајници српства". Твој гуру, као Јулиновац, наравно да мрзи Другу Србију, па јој још и придодаје митска својства. И ту бљувотину и овде на форуму човек мора да чита.
Мислим да ти ниси нормалан.Ја овде сличне ствари пишем од 2011 године, а ти тврдиш да ја копирам неког лика са јутјуба који се појавио пре неколико месеци или можда годину дана.

И немој да лажеш да је Ст. "предлагао да се одустане од територијалног интегритета Србије" јер је Ст. био против потписивања Рамбујеа.
Причао је то Протић више пута, а и у овом клипу је то посредно рекао.Лепо ти човек каже да је тражио да се одустане од "Милошевићеве реторике" о КиМ, а та реторика се састојала од позивања на територијални интегритет по питању КиМ.

Poslednja izmena od moderatora:
milan-st-protic-1.jpg

Koji je fazon sa ovim čovekom? Zašto se toliko često pojavljuje u javnosti u zadnje vreme, i to Marić ga često zove u Ćirilicu? I govori sve češće o Kosovu...da ga ne gura Vučić, da opravda zaokret politike prema Kosovu?

Vidim ima dosta poštovalaca na Forumu Krstarice. Voleo bih da iznesu svoji sud o ovom političaru (stav dulesrbende me posebno interesuje). Na čemu se zasniva njegova priča da je Milošević mogao biti zamenjen za Kosovo? Otkud priča o tome da može 600.000 Srba da se pojavi na kosovskim biralištima, tj. da zato referendum kosovski Albanci ni ne žele? Ako je tako, zašto se nije pojavila takva mobilizacija u vreme crnogorskog referenduma za nezavisnost, 2006. godine, ako je tako nešto ikada bila realna mogućnost? Da li Protić želi da ojača povratak Srba na Kosovo i Metohiju, ili da ohrabri integraciju u kosovsku državu?

U kojoj je političkoj opciji ovaj čovek, ako iko zna? Zadnji put kada sam ga video jeste iz vremena Demohrišćanske stranke Srbije, koja više ne postoji, jer je ne tako davno kolektivno pristupila Pokretu obnove Kraljevine Srbije; jednoj od stranaka koje se nalaze u aktuelnoj vlasti. Protić reče borio sam se 1990-ih i borim se i dalje. A kako se bori? Kroz koju organizaciju?

Inače, evo u prilog i najnovije Ćirilice, na koju mislim:

Pa on je bio clan GS,koja je bila u koaliciji sa Cedom,a Ceda je priznao Kosovo i Metohiju odavno,pre nego sto je i izgubio vlast.

Причао је то Протић више пута, а и у овом клипу је то посредно рекао.Лепо ти човек каже да је тражио да се одустане од "Милошевићеве реторике" о КиМ, а та реторика се састојала од позивања на територијални интегритет по питању КиМ.
Господин Ст. је у својим јавним иступима крајем деведесетих буквално навијао да твој Вољени Смрдљошевић одбије да потпише Рамбује, а који је био својеврсни Дејтон 2 за Косово, а да би га Американци пустили низ воду шта се и десило. Господин Ст. је сматрао, и био је у праву, да ако твој Вољени Смрдљошевић, а кога су у периоду између Дејтона и Рамбујеа Американци називали "гарантом мира и стабилности на Балкану", потпише Рамбује, владао би још двадесет година. Значи господин Ст. је због тога кретен, а не зато што је "предлагао да се одустане од територијалног интегритета Србије" како си ти слагао. Јер је боље и да је Смрдљошевић владао још двадесет година него што нас је подвео под НАТО бомбе; и СР Југославија би опстала, а највише шта би Косовски Албанци могли да добију била би република у СРЈ.

Poslednja izmena od moderatora:

Back