Milan St. Protić kao niko do sada opisao Vučića

Не капирају да су "реформе" ДОС-а трасирале пут за Вучићеву Србију.Разориш економију, претвориш већину становништва у пауперизован лумпен-пролетеријат и онда кренеш да кукаш што они гласају за Вучића.
Kakav debilizam od posta. Znaci Amerika je usla u mozak preko 50% ljudi i naterala da glasaju za Sizoja.

Sta sve necu ovde procitati

ДОС јесте 90%струкура ДругеСрбије, која је рођена и одрастала у наметаној суб-култури кока-коле, поп-рока, навијача, америчких кредита и холивуда (процеси који су трајали од 1964-1974)!

То наметање је подстрекивано од бољшевичке елите која се утркивала да удовољи Брозу.

Сигурно је да су такви ДОС-овци били зависници од туђе суб-културе, јер су одрођени од сопствене културе.

Poslednja izmena:
видиш, та супротстављеност колективизма и индивидуализма је сасвим западни конструкт, и ти си га прихватио. Берђајев уводи сасвим другачији концепт персонализма, који у много бољој мери објашњава хришћански поглед на човека и свет. зато и сматрам да си ти и као левичар у много већој мери западњак него што си то спреман сам себи да признаш.

Берђајев је имао другачије услове и искуства и немој да ми наводиш икакве "ауторитете" као валидације твојих ставова јер ти ја све из искуства говорим.

Кад ти је већ нужно категорисање нека будем и левичар.
Моји преци у Галичнику су нормално били задругари.
Стигли су у Београд 1867-е, основали предузеће и наставили задругарством.

Били су блиски Обреновићима, и комшије, али су и после поред политичких неслагања поштовали круну као темељ и израз народне воље.

Не знам која ти је концепција монархије.
Испостава енглеске пиратерије и филијално покровитељство лондонског ситија?

Јок бато, да би придобио народ мораћеш да се позабавиш формирањем сталежа и да правиш синтезе од народне праксе делегирања јер без народа нема државе и без бриге суверена о народу нема му сврхе.

Можда си у фазону неких форумаша који се фетишистички и пост модернистички баве помпом и ритуалима, тј гејевски.

Знам да ниси али си кратак аргументима.

Сам си некој комуњари поентирао да је монарх увео парламент али онда чему ако не ради гласа народа?

Ево ја као "левичар" бих радо гласао за скандинавски модел монархије па и за Бизмарков контра овдашње пиратерије јер поред твоје концепције човекољубља ја не окрећем главу од унесрећених и поготово не од деце.

Берђајев је имао другачије услове и искуства и немој да ми наводиш икакве "ауторитете" као валидације твојих ставова јер ти ја све из искуства говорим.

Кад ти је већ нужно категорисање нека будем и левичар.
Моји преци у Галичнику су нормално били задругари.
Стигли су у Београд 1867-е, основали предузеће и наставили задругарством.

Били су блиски Обреновићима, и комшије, али су и после поред политичких неслагања поштовали круну као темељ и израз народне воље.

Не знам која ти је концепција монархије.
Испостава енглеске пиратерије и филијално покровитељство лондонског ситија?

Јок бато, да би придобио народ мораћеш да се позабавиш формирањем сталежа и да правиш синтезе од народне праксе делегирања јер без народа нема државе и без бриге суверена о народу нема му сврхе.

Можда си у фазону неких форумаша који се фетишистички и пост модернистички баве помпом и ритуалима, тј гејевски.

Знам да ниси али си кратак аргументима.

Сам си некој комуњари поентирао да је монарх увео парламент али онда чему ако не ради гласа народа?

Ево ја као "левичар" бих радо гласао за скандинавски модел монархије па и за Бизмарков контра овдашње пиратерије јер поред твоје концепције човекољубља ја не окрећем главу од унесрећених и поготово не од деце.
ја сам монархиста пре свега зато што ми је страна и неприхватљива идеја народног суверенитета. човек није суверено биће јер је детерминисан (одређен и ограничен), нема потпуно слободну вољу, нема власт над самим собом. човек и не постоји по свом хтењу. њиме господари његов карактер, његове наде, очекивања, страсти, страхови. и како такав, који није слободан од самог себе, и не господари собом, може имати власт над другим људима? то је дакле дијаболична идеја, да човек сам или у маси може да одреди шта је добро а шта зло, шта је истина. или да фројдовски релативизује те појмове. и за истину прогласи консензус гомиле или одлуку већине. то је бласфемија. зато је идеја власти човека над другим човеком/људима неморална и неодржива. јер човек, сам по себи, не може бити извор власти, ни мерило истине. суверен је само Бог, јер је само Он апсолутно слободан. сувереност је особина Творца, а не творевине.

ДОС јесте 90%струкура ДругеСрбије, која је рођена и одрастала у наметаној суб-култури кока-коле, поп-рока, навијача, америчких кредита и холивуда (процеси који су трајали од 1964-1974)!

То наметање је подстрекивано од бољшевичке елите која се утркивала да удовољи Брозу.
Никаква субкултура није нам била "наметана". Није била забрањивана, и то је све.

INTERVJU: Milan St. Protić - Primitivan režim nikada neće predati vlast!​

Не слажем се. *********и није Смрдљошевић који је био тај лик који од опозиције изгуби изборе па неће да призна пораз. *********и је нешто друго; као пион Немачке, он свој режим одржава недостатком опозиције односно с помоћу лажне опозиције коју предводи твој Вољени Друг Ђидо, а има да запали (*********и) у Дубај или Бахреин чим му његови контролори са Запада нареде да пали моторе.

Не слажем се. *********и није Смрдљошевић који је био тај лик који од опозиције изгуби изборе па неће да призна пораз. *********и је нешто друго; као пион Немачке, он свој режим одржава недостатком опозиције односно с помоћу лажне опозиције коју предводи твој Вољени Друг Ђидо, а има да запали (*********и) у Дубај или Бахреин чим му његови контролори са Запада нареде да пали моторе.
A šta se biti sa Ivicom i Palmicom ? Tvojim "drugovima"

A bolje da oni sami sebe oteraju u 3pm...već 30 godina urnisete Srbiju.
Твоја Румунка Палмариника дел Коко(ш) лажно је оптужила Господина Палму да је подводио малолетне кћерке запослених жена у градској управи Јагодине. То Србијанац не опрашта батице, нарочито када се ради о једном зилионеру...

Govedo smrdljivo i uplašeno kao i smrdikal Šešelj...

Screenshot_20211023-020122~2.png

I gle čuda ...vlast popustila ...

Back