Милан Радоичић и Марко Ђурић (амбасадор у САД) за истим столом у ресторану!

Mene on kao pojava ne interesuje, kao ni AV ni Đilas. Samo konstatujem svoju skromnu opservaciju na šta se na kraju krajeva svodi ovolika povika oko toga. Neki upravo žele da se od lišća organizovanog kriminala ne vidi šuma rastakanja Srbije.

Slažem se ja za to. Vlast koristi ovakve momente da progura svoje, opozicija koristi ove momente da progura svoje, nikog ne zanima Srbija. Ali veruj mi nisam nikakav prvo ili drugo Srbijanac, ja sam Srbin. Pogledaj uostalom šta sam napisao i na temi opozicije, nemam mišljenje dobro ni o njima.
 

Radar: Firmi koja se povezuje sa Milanom Radoičićem od države – 8,5 miliona evra za „nespecifikovane nabavke“​

Za razliku od istrage, koja tapka u mestu, firme koje su se povezivale sa Milanom Radoičićem (formalno svoj udeo u njima preneo na ortake, Zvonka i Željka Veselinovića) – rade punom parom. Samo nekoliko dana posle sukoba u Banjskoj, firmi Rad 028, koja je na crnoj listi SAD zbog sumnji da je kontroliše Radoičić, država je uplatila 8,5 miliona evra za „nespecifikovane nabavke“, a Inkop iz Ćuprije je angažovan za gradnju mosta kod Kraljeva o tome piše novi nedeljnik Radara.
 

Back
Top