MILAN MARIĆ (31) u vezi sa 19 godina starijom?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.954
Glumac Milan Marić (31) već dve i po godine navodno uživa u vezi sa Jelenom Pavlović (50), bivšom direktorkoj jedne ugledne firme, koja se rezvela zbog njega!

2718743_milan-maric01-damir-dervisagic_ls.jpg

Marić i Jelena navodno žive zajedno, a glumac je više puta primetili da ulazi u zgradu kod Pavlovićeve u Molerovoj ulici, gde se redovno viđaju, odnosno slobodno možemo reći, u kojem žive. Marić, koji je ovih dana u žiži javnosti zbog filma "Toma", u kom glumi lik pokojnog pevača Tome Zdravkovića, ne želi da se za njegovu vezu sazna.

izvor: KURIR
................................
Ljubav ne zna za godine, zar ne?

И шта с тим?

Франо Ласић се оженио 30 година млађом.
Pre 4-5 godina gledala sam predstavu 'Čipka i čokolada'. Predstava je bila odlična, za mesec dana sam dva puta gledala.
U predstavi jednu od glavnih uoga igra Franova supruga, i on je bio specijalni gost večeri.
Frano je oduvek bio šarmer i zavodnik.

@tema
Sve junaci nikom ponikoše, kada je reč o mađem muškarcu i starijoj ženi, obratna sitacija je sasvim o.k. Nije nego!
Godine su samo broj, duša je važna, duša nikada ne stari.
Uostalom, na ovoj slici se ne vidi razlika u godinama-

Ružni su mi gornji komentari i aluzije na njenu poslovnu poziciju, finansijski status, na godine.
Uostalom, mislim da svako gleda iz svoje perspektive i piše onako kako bi on postupio.

И шта с тим?

Франо Ласић се оженио 30 година млађом.
a ona qu.rvetina IVA udala se za nemackog glumca 50 godina starijeg Maximilijana Schela.........on odapeo 6 meseci kasnije u 80-i nekoj.
Iva nasledila 2 mrd. dolara. Istovremeno, da bi se zacementirala u toj familiji, krese se i dobija dete od njegovog unuka a tek se bila vratila sa medenog meseca sa 80-godisnjim mladozenjom . Sta ti je kapitalizam.
Iva kaze "ljubav na prvi pogled"..........................odo da povratim, cekajte.

Pre 4-5 godina gledala sam predstavu 'Čipka i čokolada'. Predstava je bila odlična, za mesec dana sam dva puta gledala.
U predstavi jednu od glavnih uoga igra Franova supruga, i on je bio specijalni gost večeri.
Frano je oduvek bio šarmer i zavodnik.

@tema
Sve junaci nikom ponikoše, kada je reč o mađem muškarcu i starijoj ženi, obratna sitacija je sasvim o.k. Nije nego!
Godine su samo broj, duša je važna, duša nikada ne stari.
Uostalom, na ovoj slici se ne vidi razlika u godinama-

Ružni su mi gornji komentari i aluzije na njenu poslovnu poziciju, finansijski status, na godine.
Uostalom, mislim da svako gleda iz svoje perspektive i piše onako kako bi on postupio.
Bas to Duki,"godine su samo broj,dusa je vazna" podelila si svojom i moju misao..:heart:

Back