- Poruka
- 198.587
Zato što je to jedino validno. Zabole me šta ko kaže, već šta jeste.šta si ti zapeo sa tim lekarskim izveštajem? neće valjda nama da ga podnose?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što je to jedino validno. Zabole me šta ko kaže, već šta jeste.šta si ti zapeo sa tim lekarskim izveštajem? neće valjda nama da ga podnose?
Nisam još čuo da je nekome dokazano ubistvo, a da nije kažnjen.a što se tiče sprdnje od kazne, tako ti je to u srbiji... ubiješ čoveka pa ne dobiješ čak ni ovu sprdnju od kazne...
naravno da je validno, I naravno da ga ima... neće valjda da ga kopiraju i turaju u novine...Zato što je to jedino validno. Zabole me šta ko kaže, već šta jeste.
Procitaj tekst pazljivo. Gurovic je isao na nagodbu sa tuzilastvom, priznaces da si ih tukao, i dobi ti 10 meseci kucnog pritvora, mogao je da odbije nagodbu i onda bi islo sudjenje, izvestaj lekara o lakim tj teskim povredama, svedoci...itd Ali na savet advokata, Gurovic je isao na pogodbu.Ti si bio kod sudije kad je potpisivao dogovor? Dogovor je jedno, priznavanje drugo. Gde je izveštaj lekara? Ako je zaista pretukao ženu i ćerku, kako pišu "novinari", zašto nije dobio pravu kaznu umesto ove sprdnje od kazne?
Tako je.Procitaj tekst pazljivo. Gurovic je isao na nagodbu sa tuzilastvom, priznaces da si ih tukao, i dobi ti 10 meseci kucnog pritvora, mogao je da odbije nagodbu i onda bi islo sudjenje, izvestaj lekara o lakim tj teskim povredama, svedoci...itd Ali na savet advokata, Gurovic je isao na pogodbu.
Није добио вероватно јер је све веома упитно. Лакши облици насиља се веома тешко доказују. Очигелдно се појављује гомила различитих верзија приче од новинара шекуланата, а и обе стране дају различите изјаве.Ti si bio kod sudije kad je potpisivao dogovor? Dogovor je jedno, priznavanje drugo. Gde je izveštaj lekara? Ako je zaista pretukao ženu i ćerku, kako pišu "novinari", zašto nije dobio pravu kaznu umesto ove sprdnje od kazne?
kolko si ti puta mene opljunula ovde, jeftino si prosla s koskamaNajinteresantnije ovde narocito u medijima je, sto se toliko potencira na muskom nasilju, a ne dovodi se u pitanje ponasanje zene i da li je u redu da pljune muza (muskarca)...to se valjda kao podrazumeva da moze i da valjda muz to treba da otrpi.
To su ti zakoni i mediji tzv. NVO sektora.
A sustina je da ne treba da otrpi niko takvo ponizenje i nedolicno postupanje.
Nikad tek tako vec samo kao reakciju.kolko si ti puta mene opljunula ovde, jeftino si prosla s koskama
nja nja nja njaNikad tek tako vec samo kao reakciju.
Dakle akcija izaziva reakciju i to je poenta.