MILAČIĆ ODBRUSIO AMBASADORKI AMERIKE: Dalje ruke od moje zemlje........

Nebitni luzer pušioničar i komplexaš mali Milačić koji jede ispod astala "gospodara Murata Mislijua ".

Jeftina zabava za glup Srbijanski puk.
esade i tvoja cukunbaba ili koja prije je bila srpkinja... dok ti cukuncdje nije dozvolio da je kundace bajazitve siledzije, a za to primio titulu s kojm je posto glavna fora u pasaluku...

mi smo turcin oterali a ti si otiso sluziti austrougarinu... jer drugo ne znas, osim da ti drugi ebe zenu majku ...

esade i tvoja cukunbaba ili koja prije je bila srpkinja... dok ti cukuncdje nije dozvolio da je kundace bajazitve siledzije, a za to primio titulu s kojm je posto glavna fora u pasaluku...

mi smo turcin oterali a ti si otiso sluziti austrougarinu... jer drugo ne znas, osim da ti drugi ebe zenu majku ...
Prika nema AU u Nis. Osim jenerala Pikolominija 1690 kada su spalili Nis, Skopje, Sofiju, i kad je od bolesti umro, a Francuska udarila sa ledja.

Pa Srbi u zbeg i I veliku seobu....Nis je bio pod Osmanlijama, nije cak bio ni od 1717 do 1739 deo tribalske Srbije, sas vepra na zastavi.

Нема ништа боље и нема бољег осећаја него кад мали и мизерни политичарчић одбруси некој великој и важној особи преко средстава јавног информисања!!!

Бакоња кад види ово, има да пишне у гаће од среће.

Бакоња није пишкио на изјаве Хојт Јуана.

Тако треба и овом САД амбасадору (намерно не помињем име) што чучи у Београду и покушава да коригује неке српске ставове.
То треба дозволити Дачићу или Вулину да саспе тај вербални отров директно у очи без околишења.

Back