Отварач мозга...опет
Iskusan
- Poruka
- 6.593
Погледај кроз прозорOtišla po novu Blokadnu Kuharicu.Ova koju su joj Hrvati poslali nije dala očekivane rezultate.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Погледај кроз прозорOtišla po novu Blokadnu Kuharicu.Ova koju su joj Hrvati poslali nije dala očekivane rezultate.
Само се ви бавите Пајићком....Očekuješ da ti Mila Pajić dovede pojačanja iz Hrvatske? Lepo da konstatuješ.

Na desetine i desetine hiljada Srba beze u Hrvatsku da radi, beze od SNS Srbije.

KlasikaJedna devojka oterala desetak momaka u tvorza a ona pobegla.![]()

Tek sad?Само хапси Вучићу.![]()
Ko im je kriv što nisu dobili pozivnice za festival. Kidnula je i njena najvernija Dorothy Antić? Ne vidim da je iza brave.Jedna devojka oterala desetak momaka u tvorza a ona pobegla.![]()
Dinko & Co. žrtvovali pešake, kraljica se ne žrtvuje.Klasika![]()
On je tu od devedesetih, zbog majke Srpkinje i hrvatskog imena nije baš prihvaćen od SDA.Očekujem da se vrati odakle je došao..
Ona je pre desetar.Dinko & Co. žrtvovali pešake, kraljica se ne žrtvuje.
U odnosu na gazde, za žrtvovane pešake je feldmaršalica.Ona je pre desetar.
- A zašto si ti ovde?Jedna devojka oterala desetak momaka u tvorza a ona pobegla.![]()
пре 15ак година дошао ЛИК СА СИЛНИМ Парама из НБГ-а. у Цирих...већ је имао Брак са Рибом такође из Комшилука,нашом ту другарицом која је у Швици боравила малтене цео свој живот(дошла овде са својих 13,14 Година као и ми).Klasika![]()
Zavisi na šta naletiš. Može da te ukanta kao tog lika a može i da bude šmekerčina žena.пре 15ак година дошао ЛИК СА СИЛНИМ Парама из НБГ-а. у Цирих...већ је имао Брак са Рибом такође из Комшилука,нашом ту другарицом која је у Швици боравила малтене цео свој живот(дошла овде са својих 13,14 Година као и ми).
Узели се лепо,имали Дете,Лик купио овде стамбене Блокове и из неког разлога заглави творзу...нешто 2- 3 годинице и имао је Право да буде викендом кући.
И једног Викенда куорва га прода,дошла екипа(удба или не знам ко већ), и убили га на кућном прагу у Цириху приликом његовог неког слободног Викенда.
Она и даље живи ко Краљица са свом његовом Ловом(до тада је ОНА била пуки сиромашак) и тако се из очигледне праве Љубави направи толики ЗаХеб да женама никад не треба верујеш......
Болно али истинито.
Prateci poreklo i delovanje tog basibozuka koji si mi poslao,kristalno jasno,vidi se poreklo danasnjih stradanja Srbije.
Peti kongres Kominterne i izvesni plenumi.Prateci poreklo i delovanje tog basibozuka koji si mi poslao,kristalno jasno,vidi se poreklo danasnjih stradanja Srbije.
Samo uporedi Simu Markovica i Vladimira Copica,njihovo poreklo i stavove i sve ce ti biti jasno
Ma kako to da ste im zabranili javne nastupe? Reci, koliko vas je Tramp zbog toga vukao za ušesa?
Sta mi saljes unutarkomunisticke cistke
Pitaj ga ti..lično. Tamo si..on i ti ste si..the bestMa kako to da ste im zabranili javne nastupe? Reci, koliko vas je Tramp zbog toga vukao za ušesa?![]()
Ti kao nisi..kidnuoKidnula je i njena najvernija ...
..jel' Mr.Lazanjski...prije više decenija.Ja sam kidnuo od tvojih partnera iz DOS-a.Pitaj ga ti..lično. Tamo si..on i ti ste si..the best
Ti kao nisi..kidnuo..jel' Mr.Lazanjski...prije više decenija.