Мила Алечковић кандидат покрета "Отаџбина"

Na predstavljanju ovog kandidata u petak su govorili Yves Bataille, Nacionalni front Francuske, Zoran Đokić, Milisav Petrović i Svetozar Babić isored Pokreta "Otadžbina" i Božidar Popović, astrolog. [/SIZE]

:roll:
Је ли Шећеровски још жив? Он би се сјајно овде уклопио.

Klinički psiholog - doktorirala na Sorboni !!!

Мени лично је доста тих психолога и психајатара, па и других медицинара, све неке катастрофе са њима, част изузецима, дајте неког са техничких наука, ако је ико осим академика и професора са универзитета остао у држави

Нико те не тера да гласаш за њу. Брини се ти за свог господара.

Ја се бринем за њених 10 000 потписа.

Прелетачевић их овако скупља.

17097350_380914522293616_6823157525841628581_o.jpg

А како ће Мила да их скупи? На коју фору?

Na predstavljanju ovog kandidata u petak su govorili Yves Bataille, Nacionalni front Francuske, Zoran Đokić, Milisav Petrović i Svetozar Babić isored Pokreta "Otadžbina" i Božidar Popović, astrolog.

Pa ja znam za koga cu da glasam.
Jeste da je zena, ali iako se vama cini da ja mrzim zene, ja mrzim glupe ljude, pa se zene masovno pronadju, a ova nije glupa....nimalo..
Nije mnogo premazana prljavim, ali nije ni naivna....
Sto bi se reklo taman za pocetak....

Мила је добра Српкиња без комнустичке прошлости без обзира на мајчин и очев педигре и велики борац против Четвртог Рајха .
Наравно да њена кандидатура изазива овакве реакције код Срба ћутолога и јавних и тајних заговарача атланских и регионалних интеграције и удаљавања од Русије , на спољнополитичком плану и настављања политике штетне по срспке националне интересе на унутрашњем плану.
Свакако да нема неке стварне шансе, једнако као што је није имао ни Борислав Пекић против Шешеља својевремено.:sad2:

Back