gost 444720
Primećen član
- Poruka
- 594
a pa nije ni malo baš sad kad sam pogledala na lenjiru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izbacimo dijete od 5 kila a 17 cm kobaje je problem, aham jesteBila je priča u emisiji o čoveku u Srbiji koji je skratio svoj penis od 17 cm.
Ja lično ne bih uradio tako nešto. Ali ne znam kako bih rešio to pitanje iskreno.
Iskreno ne znam. Neke žene kažu da jeste.17 cm nije mnogo
valjda
pa ne mora da ga gura do kraja majku muIskreno ne znam. Neke žene kažu da jeste.

E vidiš zato je valjda i skratio dotični. Jer je voleo da gura do kraja i nije mogao da svrši sa njom bez toga.jel vam bitno to? da ga ćušnete do kraja? jel menja osećaj zadovoljstva?
Dobar dan, kako želite da kratimo danasPostoji čak i hirurška intervencija smanjivanja penisa. Jedino to je moguće.
Pokušavam, ali ne mogu da ga nađem...ko je od vas posle citanje prethodnog posta kaziprstom i palcem odmerilo 9 cm neka lajkuje ovaj post![]()
f ucking antigravitationjel drugačije ako jaja ne udaraju ni o šta, nego samo landaraju u prazno? : ))

Ima i udebljanje i produživanje.Dobar dan, kako želite da kratimo danas![]()
to kad uzmeš jednu,a ostale joj se divef ucking antigravitation![]()

pa čekE vidiš zato je valjda i skratio dotični. Jer je voleo da gura do kraja i nije mogao da svrši sa njom bez toga.
Po toj priči.
To je jako lep osećaj ofc. I vađenje skroz pa stavljanje nazad.pa ček
ja bih rekla da možete lagano da svršite i ako vam se samo glavić stimuliše
čemu guranje do kraja
Biljezim se sa 'stovanjemTi Dokoljenko napusti ovu temu.
lazu da ne uvredeIskreno ne znam. Neke žene kažu da jeste.
Ima veze, to je prećutno pravilo, ako te usvoji neki džentlmen sa većim primerkom treba da mu budes zauvek zahvalna.sad razmišljam da li je moja tolerancija za male penise uzrokovana time što ja imam male sise
pa kao ne mogu ja sad da tražim nešto ogromno, kad nemam šta ogromno da ponudim
ustvari ne znam da li penis ima neke veze sa sisama ili nema
samo lupam bezveze

Postoji nada.Na jednoj drugoj temi gosn iskapa mi dade ideju za ovu temu
a ona lepo cuci u sklopu nedavne rasprave oko zenskog tela i muskog sovinizma i mizoginije
dakle
sta msilite o mikropenisima i njihovim vlasnicima?![]()
znači, ne preporučuješ sunčanje međice?Postoji nada.
96 posto slučajeva nije kongenitalno, radi se o stečenom poremećaju.
Naime, najnovija istraživanja u vidu nekoliko kliničkih studija , a ukorak sa razvojem tehnologije i AI su pokazala i dokazala da direktno izlaganje suncu nasuprot izlaganju i emisiji koju pruža monitor, a naročito AI kreacije pravi negativnu povratnu spregu na nivou hipotalamusno- hipofizne osovine te vrši supresiju gonadotropina.Posledica je upravo mikropenis.![]()