Mike & Angelo

katy

Domaćin
Banovan
Poruka
4.765
Zanima me da li je neko u svom životu, ukljucujući i klince, video britansku seriju M&A(1989-1999).I kod nas se prikazivala neko vreme na kanalu D, uglavnom svi kazu da je za klince, mada je i ja gledam(*89 sam godiste). Radi se o vanzemaljcu koji je nekim ludim slučajem dospeo u kuću dečaka MIKEA i tu krecu razne avanture....

wild_child

Elita
Poruka
18.483
katy:
Zanima me da li je neko u svom životu, ukljucujući i klince, video britansku seriju M&A(1989-1999).I kod nas se prikazivala neko vreme na kanalu D, uglavnom svi kazu da je za klince, mada je i ja gledam(*89 sam godiste). Radi se o vanzemaljcu koji je nekim ludim slučajem dospeo u kuću dečaka MIKEA i tu krecu razne avanture....

Aj se odluci koje si godiste.....si 89 -o ili 85 -o......ti se bas gubis. Ili pokusavas da tovaris masu sto ti bas i ne uspeva.....

katy

Domaćin
Banovan
Poruka
4.765
wild_child:
Aj se odluci koje si godiste.....si 89 -o ili 85 -o......ti se bas gubis. Ili pokusavas da tovaris masu sto ti bas i ne uspeva.....

85.Rekla sam da sam 89 jer je malo neverovatno da žena od 20 godina gleda nešto ovako, ali na žalost je čista istina...

KOWYNUXX

Aktivan član
Poruka
1.299
Sto????
Teletabisi su bash extra.....:)
Jel zna neko za ono istrazivanje po kom je utvrdjeno da su oni i Ronald Mc Donald napravljeni da hipnotisu decu, tj da deca u manjem uzrastu ne mogu da odvoje pogled od njih?