Mijenja li vas utjecaj drugih ljudi

Maeeeestro

Aktivan član
Poruka
1.509
Ja sam se nekoliko dana intenzivno druźio s prijateljem koji je dośao u grad u kojem ja źivim, spavao je i boravio kod zajedničke prijateljice, danas se čovjek nazad vratio u grad gdje on źivi.

Ja sam primijetio da sam se u ovih nekoliko dana nekako promijenio, nekako mi je poraslo samopouzdanje, ali ja se opet nekako bojim da će mi sljedećih tjedana samopouzdanje padati.

Je li utjecaj drugih ljudi oko nas zaista toliko jak?

I menjaju i nemenjaju...
Forsiram menjanje percepcije,
menjanje raspolozenja je vec nepozeljno , ali se desava u nekom obimu , a ako je bas mnogo onda ne valja...
Ne menja se karakter, ne menja se svest ili retko, ne menja se sistem vrednosti...

Otud i pristup , zatvoreni ljudi imaju svoje favorits sta im je percepcija, i to je to , oni ne vole tu nista da pruze i obicno i ne pruzaju , a vole da se ogrebu za raspolozenje i za karakter i za svest i za fazone..

Otvoreni umovi vole da se menja percepcija, vole i da menjaju karakter i da klackaju raspolozenja...

Kad udaris kontru perceptivnim krvopijama one shize, da si ti krvopija...a nemaju nista protiv dok emotivno jedni drugima pijete krv...navodim cestu varijantu na forumu kao primer..

I menjaju i nemenjaju...
Forsiram menjanje percepcije,
menjanje raspolozenja je vec nepozeljno , ali se desava u nekom obimu , a ako je bas mnogo onda ne valja...
Ne menja se karakter, ne menja se svest ili retko, ne menja se sistem vrednosti...

Otud i pristup , zatvoreni ljudi imaju svoje favorits sta im je percepcija, i to je to , oni ne vole tu nista da pruze i obicno i ne pruzaju , a vole da se ogrebu za raspolozenje i za karakter i za svest i za fazone..

Otvoreni umovi vole da se menja percepcija, vole i da menjaju karakter i da klackaju raspolozenja...

Kad udaris kontru perceptivnim krvopijama one shize, da si ti krvopija...a nemaju nista protiv dok emotivno jedni drugima pijete krv...navodim cestu varijantu na forumu kao primer..
E da ja jednom lajkujem nešto što si ti napisao. I taman udarim lajk, a ti
edituješ i sve pokvariš :lol:

Da, promeni nam se raspoloženje, osećanja, dok smo uz neku osobu,
ali to nas ne menja suštinski.

Ja sam se nekoliko dana intenzivno druźio s prijateljem koji je dośao u grad u kojem ja źivim, spavao je i boravio kod zajedničke prijateljice, danas se čovjek nazad vratio u grad gdje on źivi.

Ja sam primijetio da sam se u ovih nekoliko dana nekako promijenio, nekako mi je poraslo samopouzdanje, ali ja se opet nekako bojim da će mi sljedećih tjedana samopouzdanje padati.

Pa ako dozvolis jeste i ja sam se promenio na moru i opet ce me kolotecina vratiti na staro ali sam izvuko pouke i napravio promene,jos manje kompromisa ka ljudima i losim uticajima,skratio sam vreme planiranja na minute,izbacio namirnice koje me usporavaju i samo najkvalitetnije kao da nema sutra

Da li ste se gospodine mladi to upravo "autovali" ... obzirom da Vam je prijatelj povratio samopouzdanje a ne neka priajteljica.

Mogu da imaju uticaj, ali i ne moraju. Zavisi koliko smo bliski sa tom osobom.

uglavnom ne , ali ako je nešto novo i msm da je pametno prihvatam sugestije

Slažem se. Mogu i ja da prihvatim sugestije, ako su dobronamerne.

Back