Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto cim ljudi malko popiju il popuse malo oma se srde i to zbog makar cega.
Jel veliko il malo slovo u sridi.Ode je ric o mijani i to ne znaci da moraju pisat samo pijani
il napuseni.
Eto vam vasa mijana pa uzivajte u njoj jebla vas ona.

Dal' veliko il' malo slovo, dal' pijan il' napušen, ti si bratac kanda sluđen, zbunjen, i mnogo toga još čini mi se čega ni sam nisi svestan.

Evo moro sam se vratit natrag jel i u mladosti sam se cesto vraco u mijanu.
LJudi u pravoj mijani nema tog sto vi ode mecete.Kake kokice,sunka i samo sto niste metili kavijar.
U mijani je konobarica sa kaisom umisto suknje sto kraca veca plata.
Pevaljka je obavezna pa makar i neznala pivat.Do ponoci sve kulturno i skoro na nivou al posli ljudi stogot polude valjda od alkohola i onog sto se u mijani nagledaju i onda nedaj boze.
Znam nagledo sam se tog fala bogu nije me to ponelo pa sam se ivuko na vrime.Moj dobar drug Baso nazalost nije on je i sad po mijanama.Danjom je moler a nocom becar doduse sad vec mator.
Najbolja mijana u moje vrime je bila Rumun u Durdinu i ona je bas tako na kraju atara.
E sto je tamo bila dobra konobarica Ruza, ta ni kajis nije imala.

Cccccccc od kad mene nema ova kafana otisla u stecaj!!!!
Il se privatizovala...???? :per:
Pa aj navalite, otvoreno na silu!!!

1151_01drink600.1.jpg

beer.jpg

Dobro veče, molim jednu finu kaficu, ako može NES, sa malo mlekca i jednom kašičicom šećera. Baš nešto ni ne volem kafane, ali me ova nekako privlači, mislim nazivom, baš lepo zvuči, ajd pa živeli, i svako dobro ko god svrati i u Mijanu, i u Vojvodinu, samo sa dobrim namerama, nadam se. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back