Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde ti cvetku sa Tise lepo reci našoj terminatorki da joj se recimo udvaraš, a jel to malko staromodno, a meni se čini da i nije, ma kako izgledalo, meni baš nekako slatko:):):)
Čitam, čitam, i sve mi nešto miriše na proleće, ili sam samo romantična;););)

:lol::lol::p:p:D:D

Stara suboticka skola ( slavni MTESC ) i VMTA (vojno mornaricka tehnicka 19 kl ) su nas naucili da se dami uvek treba u izvesnoj meri kulturno udvarati , a ako dama ima dusu i stil onda treba sa jos vise zara " napadati " . A zasto i nepriznati dragice.andrusko ta i udvaram joj se i to na starinski nacin, i ako sam se momcio po SU kako ono kazu u doba kad je pocinjala sexualna revolucija

:oops::rumenko::roll::P

Prolece je jedno al nije merodavno za romantiku , i kulturu ophodjenja
:roll:
A ako determinanta nije skontala da joj se udvaram e to je znak da lose radim:heart::kiss:

jasno i za Vas :kiss:drugarski

Poslednja izmena:
Lako ti je za mene cvetiću, al što ona neće da shvati;:confused:

:p:p

da nisam dzentlmen rekao bi ono mangupsko :

8) tvrdi pazar 8)

al ovako kazem poziv na kafu je samo poziv na kafu a ko nesto drugo misli ,taj je cak i od mene bezobrazniji :worth::worth::mrgreen::mrgreen:

al neporicem da ce cvet i poljubac biti uruceni .A dal jedan ili vise, e o tome dzentlmeni nepricaju

Poslednja izmena:
Vi' ti Tisinog cveta, citir'o me. Lepo, lepo :)
Ja do sad bila kod lekara. Nešto me me zeza uvo. Mogu slobodno reći "boli me uvo za sve" :(, pa sam išla kod lekara i evo me sada kod kućice svoje, ispijam kafu, a i ručala sam.[/QUOT

:mad: Je....... es ovu tehniku.Jos nisu izmislili teleportaciju.Da nepijete kafu sami.

:lol:a ono : boli me uvo za sve ,,Niste jedini.celudrzavu boli uvo za sve ............citaj narod .:evil::evil:

prijatan dan .:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back