Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eeej ćao Golija kako si bre?

:bye::bye::klap::klap::super::super:

Posle prelezane gripe suprugine , gubitka Domace rasne dzukele " Diksija " neplaniranog kvara na ""taljigama
Ladocka.jpg
"" uterivanja dugovaza izradjene projekte , i konstatacije da mi se vise neisplati obnavljanje licence koja kosta 3000 eu ,, pocinjem da bivam bolje .. Jos ovaj jedan proracun da predam iduce nedelje u cetvrtak , i da malo posedim u ""bodisu "" pa c mo da udarimo brigu na veselje .

Racune poplacamo , i idemo da prosimo pred skupstinom , mozda me NEKO nauci kako treba nabrzaka maknuti lovu i praviti se lud posle .

:dash::dash::dontunderstand::dontunderstand::ok:

Dobro veče........ juče i danas sredila dvorište i baštu....orezala ruže,počupala onaj odvratni korov kojeg sad ima najviše... umorila se ali sam zadovoljna obavljenim poslom...:) nisam ništa sadila, jer nemam mesta...travnjak ne treba da kosim, Lena ga je toliko ugazila da nema šta....pitanje da li će preživeti tu torturu kojem je izložen...

Poslednja izmena:
Lastin rep ? !!! :) ne stignem biti često tu , ne radim dvokratno kao Ti meni su sve spojili :( Ti imaš pauzu između ! Kad krenem kući naravno da se mora navratiti na pivce da se poslažu misli koje su navrle u toku dana pa mi kod kuće nije do računara .

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back