leonaana
Ističe se
- Poruka
- 2.032
hvala tiIzgoglaj "" lajmska bolest kod pasa . "" .nacices poseban odgovor na stranici VET.FAX-a.
Posledica ujeda posebne vrste krpelji .
daju i strucno objasnjenje za lecenje .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala tiIzgoglaj "" lajmska bolest kod pasa . "" .nacices poseban odgovor na stranici VET.FAX-a.
Posledica ujeda posebne vrste krpelji .
daju i strucno objasnjenje za lecenje .
hvala ti
Obzirom da je inkubacija 6 meseci, naravno da je od ranije!to je nešto od ranije kaže veterinar
Obzirom da je inkubacija 6 meseci, naravno da je od ranije!
Nego, gde je mogao zapatiti krpelja?
Joooooj, iskreno želim da kuca ozdravi.
Obzirom da je inkubacija 6 meseci, naravno da je od ranije!
Nego, gde je mogao zapatiti krpelja?
Joooooj, iskreno želim da kuca ozdravi.
Ova godina je bila puna lrpelja . ja sam sa moga skidao posle setnje i i pored zastitne tecnosti po 3-4 komada istina poluuginulih. Sutra cu dati naziv tecnosti .jednom mesecno se nanosi duz kicme od glave do repa .Stiti i od buva .
U periodu od maja do oktobra svog Dzukca kupam jednom mesecno u rastvoru otrova protiv krpelji za ovce . Rastvor se radi ::: 1/2 ampule otrova na 5 lit.vode .
Posle kupanja sa samponom "pedigre" i ispiranja cistom vodom , prelijem ga sa tim rastvorom paza ci mu na njusku i usi. .
Posle toga mu samo isperem sape da se ne bi zbog lizanja sapa otrovao .
Koje je to sredstvo ? da nije neostomosan ? onako svetlo braon staklena ampula ?

Hvala Goliji i Magdi i Determinanti što su pisali o krpeljima. Ja sam koristila frontlajn i stavljala kucama redovno, ne izlaze uopšte na ulicu, zaista ne znam odakle krpelj ja ga nisam primetila.
Ispoljilo se baš kako Golija piše kao neki bolovi u nogama ja sam mislila da je povredio nogicu. Nosim moje kuce u Panvet kod Slobodana i Marte, mislim da su dobri isve će preduzeti da izleče svoje pacijente. Čini mi se da ide na bolje, veseliji je malo, počeo je da jede ali se ja i dalje plašim da je to prividno ozdravljenje![]()
Strogo postuj terapiju ,a naprolece poprskaj celo dvriste jedanput mesecno sa rastvorom za koji cu ti dati recept .

Poprskaću, daćeš mi recept
Sada idemo na inekciju
Da nije te Mikijeve bolesti bilo bi mi baš super, stigao mi je sin, muž na godišnjem, sada smo popili rakijicu i kafu,
eto ide na bolje
pozz za sve vas
![]()