Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledajte prilog 165608

SVIM DRAGIM POZNANICAMA I POZNANICIMA SA FORUMA ZELIM SAMO ONO STO I SEBI LICNO ZELIM :zjelka2::zjelka2:

CECIKI POSEBNE ZELJE ZA GREJANJE LEDJA

Pogledajte prilog 165609

Odmah sam znala da si ti pravi covek jer inace kako bi se setio tog detalja oko mojih ledja....E, to je zelja....Bash bash....Ja svima naravno sve naj naj naj.....mojoj Zorici cu osobno pozeleti jer je poznajem par dana a tebi Golemi da te zdravlje posluzi kao da imas 20 godina a to podrazumeva naravno sve delove tela....Ljubim te a i ostale pogotovo drage mi drugarice virtuelne i da i one dodju do svega sto im srcasce pozeli.Citaj, lova, zdravlje, ljubav, sreca, mir i blagostanje...Volim vas sve.:bob:

Odmah sam znala da si ti pravi covek """:hvala::hvala: """ jer inace kako bi se setio tog detalja oko mojih ledja....E, to je zelja....Bash bash....""" z:dm5:z:dm5: "" a tebi Golemi da te zdravlje posluzi kao da imas 20 godina a to podrazumeva naravno sve delove tela....Ljubim te """ :rumenko::rumenko: :heart::heart: :hvala::hvala: """ a i ostale pogotovo drage mi drugarice virtuelne i da i one dodju do svega sto im srcasce pozeli.Citaj, lova, zdravlje, ljubav, sreca, mir i blagostanje...Volim vas sve.:bob:

:cmok::cmok: a mozda ovako :cmok2: :zag::zag: :gace:

jel treba da bude jako mekan il onako......z:hm:

Htela bih da presvučem kuhinjske stolice i da ih poklonim sinu i snajki, bitna je mekoća i kako da se pere, jer koliko se ja razbiram, što je skaj tvrđi lakše se održva ali i brže propada iliti puca, ma interesuje me da li neko ima neki link proizvođača koji prodaju na metar, nije bitno u kom delu zemlje se nalazi.

Htela bih da presvučem kuhinjske stolice i da ih poklonim sinu i snajki, bitna je mekoća i kako da se pere, jer koliko se ja razbiram, što je skaj tvrđi lakše se održva ali i brže propada iliti puca, ma interesuje me da li neko ima neki link proizvođača koji prodaju na metar, nije bitno u kom delu zemlje se nalazi.

eko koze imas u vise oblika i kazu da je za presvlacenje namestaja bolja tvrdja, jer ona meka vrlo brzo puca...Drugarica mi se zez...pa je pazarila namestaj od meke eko i za manje od godinu dana je pocela da puca uzas zivi...

U Balkanskoj u BG na dnu postoji radnja koja ima lepu kozu i skaj...

:zjelka2::zjelka2:

posebno.jpg
cestitka  rodj..jpg

Zaboravi svu muku, tugu i boli. Na danasnju dan samo voli. Ne dozvoli nikom da ti zelje kvari... SRECAN RODJENDAN i nek ti se ispune sve lepe stvari.

Dragoj virtuelnoj drugarci CECIKII sretan rodjendan .

Poslednja izmena:
Ih ala ste navalili na čestitanje, aj se pridružim, sve najbolje svima, zdravlja, ljubavi, para, onim redom kako se kome sviđa.
P.S.
Zna li neko od Bečeja preko Ade, Sente, do Subotice, gde ima da se kupi eko koža na metar, fala svima koji mi pomognu.

Mislim da ima u prodavnici Piramida, sa radijalca kad se skrene desno pre prvog solitera....sa leve strane nekih stotinak metara....mislim da je ulica Miloša Obilića..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back