Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde je Golijat, ja mu pustila laki striptiz u mijani a njega nema, pa nema :think:

striptoz_p01.jpg

:rotf::rotf:

Samo da vas pozdravim pa odoh da kuvam ručak, mislim da će biti sarma, bar se nadam da je ono što sam izvadila iz friza mleveno meso, a ako nije, ebiga biće nešto drugo.
Jutros sam se pristojno obukla sve slušajući jučerašnje prognoze, uh, skuvala sam se načisto dok sam sa pijace došla. A možda je samo meni toplo;) živeo klimaks, možda i grejanje isključim.

Samo da vas pozdravim pa odoh da kuvam ručak, mislim da će biti sarma, bar se nadam da je ono što sam izvadila iz friza mleveno meso, a ako nije, ebiga biće nešto drugo.
Jutros sam se pristojno obukla sve slušajući jučerašnje prognoze, uh, skuvala sam se načisto dok sam sa pijace došla. A možda je samo meni toplo;) živeo klimaks, možda i grejanje isključim.

SAMO NEMOJ POSNU SARMU KUVAT.

I u Kanjizi,Senti,Beceju ,a tek u N.knezevcu severnjak brije .Mora da sisla zavetrinom

Dobar dan dobri ljudi....Ja se osecam ko pingvin i odo da uvijem noge u cebe i da cutim pola sata a posle odo po kafu pa sta mi Bog da.Vidim ovde pusto ***. No nista.Onoj mojoj stigo muzh pa mu greje ledja.....ostali se smrzli ko i ja......Ljubim vas u vikend.....:heart:

Cekaj sa pingvinima . Tek je pocetak .Staje -1 +2 stepena . .Sad snesko belic i - 8 do 10 . .

A sto ti zvijas noge u cebe a drugom greju ledja ...........e u raspravu po tom pitanju se nebi upusto .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back