Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dame zelim Vam laku noc ,:D i ugodne snove. Oni leptirici sa slike nek nekome pmognu da masta preboli sve probleme .

:D

Pokusajte se dogovoriti za subotu za popodne tj predvece oko 19cas. Za sastanak bi predlozio poslasticarnu u centru ( nekad je bila Ruza ) a kako se sad zove neznam . Do cetvrtka bi trebao da znam . Voleo bi da se svi nadjemo,(cecika,zorica ,magdalena ,determinanta ).

:bye::bye:

:D Jutro svima . Ja kvicu popio i odoh kao svaki posten penzioner da radim .

J0182731.jpg
Dame da vas malo virtuelno obradujemo

A za gdju magdalenu ako se pojavi :

[/ATTACH]Pogledajte prilog 162871

Gde je .jpg

:bye:

Poslednja izmena:
Alo Golija šta kažeš uspela sam da pošaljem sliku. Sada se pravim važna i nisam najglupavija na forumu:zcepanje:

:super::super: Radujem se da si uspela poslati sliku :cmok2: , a covek se uci dok je ziv , i niko nema pravo nikog smatrati glupavim zato sto neke stvari nezna .Ako ti je moj savet pomogao posebno mi je drago . :lol:;)

Kuce su lepe .. :ok::ok:

:D:D :p A sto se tice da te preduhitrim u mijani nism ja kriv sto mi "" budilnik "" :rumenko::rumenko::rumenko: radi jos uvek zorom .:worth::worth:

Citat :::
Zoki jesi ti videla matorke sta rade na farmi.....Jao jao......Jos samo da se Eva Ras zvekne s nekim i sve je obavljeno...:manikir:

Citat :::
"" on ne gleda farmu, ali vidim da nešto vrda već na sabajle kao ide na poso a penzioner, i kao šeta džukca. A Eva me je razočarala, valjda nismo i mi takve dosadne babe? A Golija šta kažeš? ""

Postujem Vas kao porodicne osobe i dame :worth::worth::cvet::dzentlmen:, ali..............

Nemogu da postavim jednu pesmu jer je nema na yutube.

Vera Matic :: "" Pitala sam popa
kako mogu u raj doci "" itd :rotf::rotf:

Naci ce te je na ovoj adresi ;; ]http://www.medioteka.net/

A sutra cu vam predloziti par recepata .Prste da polizes

IAh da Golija = planina kod Ivanjice
djetinja = reka koja protice kroz Uzice

I ako niste znali koja je druga najvaznija stvar na svetu posle fudbala ( sporta) pitajte ruznije polovine . Oni ce vam kasti :think::think::mrgreen:

NEDAJ se GENERACIJO !!!!!!!!!!!! :brus:

commodoreflag.gif
......COMODORE FLAAG ZASTAVA KOJA SE ISTICE KAD JE KAPETAN NA MOSTU

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back