Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auuuuuu "žuto" društvance, mis'im od žutih krštenica (ne daj bože od nečeg drugog!). Haj'mo malko pokrenit ovo mrtvilo. :telefon::bye:

ajmo udarit ajku na bataljku. Samo da se malo osobodim, svi kriju godine, pa mislim nije red da ja pokrećem mrtvilo. Mogu me dočeti mladi pa me sp...... pa šta ću onda, a jedva sam se registrovala, ne znam ni avatara postavit ( a ne bi kaku majku metnila, inkab kako dite malo). Šalim se malo, a da se baš ne snalazim najbolje to se bogami ne šalim. Eto sad ne znam gde mi je smajli da ubacim jednog veselog za "žuto društvo". Pozdrav i za žute i zelene (mlade), ajd u zdravlje, pa se čitamo

Dobro jutro, ja bi kafu i da vas pitam. Koji je običaj na forumu da se nudim ili će me neko pitat mislim za nadodat za prijatelja. Za ostalo, nisam - ja sam "žena u godinama". Kanda ova kafana malo slabo ide, mislim baš ljudi slabo posećuju kafanu, a što se ne bi družili? Pa u kafani se uvek vode konstruktivni razgovri, primećujem malo se muški naljute pa se vrte u kafanu.
Pozdrav svima u kafani:bye:

Dobro jutro, ja bi kafu i da vas pitam. Koji je običaj na forumu da se nudim ili će me neko pitat mislim za nadodat za prijatelja. Za ostalo, nisam - ja sam "žena u godinama". Kanda ova kafana malo slabo ide, mislim baš ljudi slabo posećuju kafanu, a što se ne bi družili? Pa u kafani se uvek vode konstruktivni razgovri, primećujem malo se muški naljute pa se vrte u kafanu.
Pozdrav svima u kafani:bye:

Skoro pa generacijo ,:kpozdrav:

kavu sam vec popia ,a sad cevcim ""rogonju". i jedno i drugo mi je najbolje prijalo u ""Spartaku"" ili ""Beloj Ladji "' a ponekad i u " Elzi" . Al neznaci da je sad nebi drmnuo negde na strafti u onoj poslasticarnici "" Ruza "" li bese .?????????

A za ostali deo teksta bi reka bi reka :"" nedaj se generacijo""
Al bez nekih prica ako noces cu te uvrstim na listu prijatelja :

amen::super:

cecikaaaaaaaaaa, al' si me utrefila sa Odjilom! Svaka čast za izbor! Uz ovu pesmu najbolje ide dobra kuvana rakija. Uzdravlje.

umadcaj111.jpg

Svima želim dobar dan u mijani, molim strpljenje, jer ja sam najglupavija u mijani i ne znam da vam pošaljem muziku, ni piće, ali molim budite strpljivi, vreme radi za mene.
Dok čekate da se ja edukujem, pustite sami sebi - polomicu čaše od kristala
Pa nećemo valjda u mijani slušati nešto tužno, mada bi meni sada mogla jedna rakija, i tiho - poranio Milorad onako na uvce, idemo u nove radne pobede:hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back