determinanta
Ističe se
- Poruka
- 2.953
Ti se, baš, često žališ na glavobolju. Znaš li šta je uzrok?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

DoKe, vetru!
Dobro vam jutro.![]()

Golija, nemo' da izostaješ!
Nepadami ni napamet da izostajem . Tuka sam u pozadini .Samo pazim sta pisem da neshvati se nesto pogresno 

dobro veče u mijani
nekako smo kilavi u poslednje vreme
slabo pijemo u mijani
i slabo se nalazimo![]()

a kako se nalazimo 
,pa to zavisi od drugih ,a moja malenkost moze da bude ucesnik , a i nemora . 

ma ..... nismo u drugoj mijani .... tu smo![]()

vidim , zavladalo malo zatišje....nadam se da ste svi dobro...ja bila bolesna , a i neUroza me uhvatila, pa ujedam ..a onda je bolje da ćutim.... i ovo vreme me ubija...Dobro jutro...vidim , zavladalo malo zatišje....nadam se da ste svi dobro...ja bila bolesna , a i neUroza me uhvatila, pa ujedam ..a onda je bolje da ćutim.... i ovo vreme me ubija...

![]()
Radujeme da se "" generacija "" javila , i zelim Vam svima Dobro jutro , i da Vam ovo ludo vreme nepokvari bioritam .![]()
Nazalost meni je dan poceo lose , Kuca mi je dozivela jutros ..mozdani udar . Jurilismo odmah kod lekara . Bila je na ibfuziji , dobila je neke lekove u mesavini sa infuzijom . Nazalost stalno zanosi ulevo nemoze da hoda pravo i leve sape je nedrze . Malo , malo pada . Neznam sta ce biti kraj . I sutra ide na infuziju .
Moram na ruke da je nosim niz stepenice do travnjaka ispred zgrade i da je isto tako nosim gore . Dva sprata .
Videcemo .
![]()
na kraju sam morala doneti najtežu odluku u životu...
Uh...jako mi je žao... znam kako je, imala sam to iskustvo sa mojom zlatnom retriverkom... prvo je imala 2- 3 manja udara, koje je prebrodila...ali poslednji je bio baš težak.... nije mogla na noge i isto je padala.... nosila sam je napolje i vraćala unutra po 8 stepenika, pridržavala je ispod stomaka da obavi šta treba....joj, kad se setim...tuga...na kraju sam morala doneti najtežu odluku u životu...
![]()
Nazalost imam osecaj da ce to biti i ovde
Zalosno . 14 godina je sa nama .
Uh... i moja je imala skoro 14 godina....mesec dana je falilo...a sad u aprilu će biti godinu dana... 
Baš mi je žao kuca......to su tako teške odluke
javi se golija.......napiši kako ti je kusa.......znam kako se osećaš

Pogledajte prilog 173094Pogledajte prilog 173095
Pogledajte prilog 173096
![]()
U 13 casova je dobio drugi udar . Doki kaze da ako i postoji neka sansa za oporavak to bi trajalo 4-5 meseci , ali postoji velika sansa za ponovne udare.
Licno ,uz saglasnost supruge teska srca ce se doneti odluka da ga nemucimo. Imao je lep zivot i mislim da nije zasluzio da se muci.
jako mi je žao...ali neka vas teši to, da je imao lep život..i stvarno nije zaslužio da se muči...to više nije dostojan život....