Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
terrarium_lg.jpg

Dobro jutro...:) vidim , zavladalo malo zatišje....nadam se da ste svi dobro...ja bila bolesna , a i neUroza me uhvatila, pa ujedam ..a onda je bolje da ćutim.... i ovo vreme me ubija...

:) :D

Radujeme da se "" generacija "" javila , i zelim Vam svima Dobro jutro , i da Vam ovo ludo vreme nepokvari bioritam .

:(:( :(:(

Nazalost meni je dan poceo lose , Kuca mi je dozivela jutros ..mozdani udar . Jurilismo odmah kod lekara . Bila je na ibfuziji , dobila je neke lekove u mesavini sa infuzijom . Nazalost stalno zanosi ulevo nemoze da hoda pravo i leve sape je nedrze . Malo , malo pada . Neznam sta ce biti kraj . I sutra ide na infuziju .

Moram na ruke da je nosim niz stepenice do travnjaka ispred zgrade i da je isto tako nosim gore . Dva sprata .

Videcemo .

:(:(

Poslednja izmena:
Molim sve učesnike ovog foruma da pesme stavljaju na za to određenoj temi ili u okviru samog posta ako već pišu ovde. Sve posebne, što ste mogli primetiti, brišem bez prethodnog upozorenja jer potpadaju pod spamovanje i bespotrebno opterećivanje.

Dobar vam dan.
Za one koji su meteoropate, odlično sredstvo za ublažavanje je čaj od kopriva.

286297_caj-kopriva-koprivovy-bylinkovy.jpg

:) :D
Radujeme da se "" generacija "" javila , i zelim Vam svima Dobro jutro , i da Vam ovo ludo vreme nepokvari bioritam .
:(:( :(:(

Nazalost meni je dan poceo lose , Kuca mi je dozivela jutros ..mozdani udar . Jurilismo odmah kod lekara . Bila je na ibfuziji , dobila je neke lekove u mesavini sa infuzijom . Nazalost stalno zanosi ulevo nemoze da hoda pravo i leve sape je nedrze . Malo , malo pada . Neznam sta ce biti kraj . I sutra ide na infuziju .

Moram na ruke da je nosim niz stepenice do travnjaka ispred zgrade i da je isto tako nosim gore . Dva sprata .

Videcemo .

Uh...jako mi je žao... znam kako je, imala sam to iskustvo sa mojom zlatnom retriverkom... prvo je imala 2- 3 manja udara, koje je prebrodila...ali poslednji je bio baš težak.... nije mogla na noge i isto je padala.... nosila sam je napolje i vraćala unutra po 8 stepenika, pridržavala je ispod stomaka da obavi šta treba....joj, kad se setim...tuga... :sad2: na kraju sam morala doneti najtežu odluku u životu...:sad2:

Uh...jako mi je žao... znam kako je, imala sam to iskustvo sa mojom zlatnom retriverkom... prvo je imala 2- 3 manja udara, koje je prebrodila...ali poslednji je bio baš težak.... nije mogla na noge i isto je padala.... nosila sam je napolje i vraćala unutra po 8 stepenika, pridržavala je ispod stomaka da obavi šta treba....joj, kad se setim...tuga... :sad2: na kraju sam morala doneti najtežu odluku u životu...:sad2:

Nazalost imam osecaj da ce to biti i ovde

Zalosno . 14 godina je sa nama .

Baš mi je žao kuca......to su tako teške odluke

javi se golija.......napiši kako ti je kusa.......znam kako se osećaš

Jutarnji dzoning.jpg
Kad ce klopa .jpg
Gde je .jpg

:mazipsa: :mazipsa:

U 13 casova je dobio drugi udar . Doki kaze da ako i postoji neka sansa za oporavak to bi trajalo 4-5 meseci , ali postoji velika sansa za ponovne udare.

Licno ,uz saglasnost supruge teska srca ce se doneti odluka da ga nemucimo. Imao je lep zivot i mislim da nije zasluzio da se muci.

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 173094 :(:( Pogledajte prilog 173095 :(:( Pogledajte prilog 173096

:mazipsa: :mazipsa:

U 13 casova je dobio drugi udar . Doki kaze da ako i postoji neka sansa za oporavak to bi trajalo 4-5 meseci , ali postoji velika sansa za ponovne udare.

Licno ,uz saglasnost supruge teska srca ce se doneti odluka da ga nemucimo. Imao je lep zivot i mislim da nije zasluzio da se muci.

:sad2: :sad2: :sad2: jako mi je žao...ali neka vas teši to, da je imao lep život..i stvarno nije zaslužio da se muči...to više nije dostojan život....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back