Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo DoKe da imaš za ubacivanje, dobar ti je izbor muzike.

74s4.gif

Bre, bre, DoKe, to je slušala moja generacija. Imala sam prijateljicu, Emiliju, studirala je u Subotici 70-tih, imala je istu kosu kao Dženis, pevala slično njoj, ali je mnoooogo bolje izgledala i nije se drogirala. Bila je nešto starija od mene, diplomirala 1976., vratila se u svoju Kikindu i od tada nikada više nisam čula za nju, a bezbroj puta smo baš ovu pesmu slušale, naročito kada se završavala školska godina, a mi se razilazile na kratko...i tako. Baš mi je legao tvoj izbor. TeNk ju.

Upravo sam postavila pitanje supermoderatorima i administratoru, jer je nisam ja zaključala, a nisam obaveštena o čemu se radi. Čekam njihov odgovor. Ja sam, inače, zamoljena da budem moderator ovog pdf, nisam ni sa jednim od njih nikada kontaktirala, nemam nikakvih razmirica, primedbi ili pitanja, pa pojma nemam o čemu se radi. Na ovom forumu, Subotica, nema nikakvih "izgreda", pa mi, tim više, nije jasan razlog zaključavanja teme. Obavestiću vas čim saznam nešto više.

Bre, bre, DoKe, to je slušala moja generacija. Imala sam prijateljicu, Emiliju, studirala je u Subotici 70-tih, imala je istu kosu kao Dženis, pevala slično njoj, ali je mnoooogo bolje izgledala i nije se drogirala. Bila je nešto starija od mene, diplomirala 1976., vratila se u svoju Kikindu i od tada nikada više nisam čula za nju, a bezbroj puta smo baš ovu pesmu slušale, naročito kada se završavala školska godina, a mi se razilazile na kratko...i tako. Baš mi je legao tvoj izbor. TeNk ju.

volem taj žanr :D

evo jednog od mojih favorite

Alo Dragice,kakav to net imas??? Ako je da kazem po naskom, vaerles ili ADSL ovo mozes da gledas ali ako je dialup(preko telefona)e onda tesko!!!
A moze, a da se strpis malo, ako kliknes na pauzu i ceo onaj donji klizac kad pocrveni mozes da gledis bez prekida!!! Pozzz

Ja plaćam net preko kablovske, a videćemo koji je štos u pitanju, fale mi te pesmice što mi ih šaljete, :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back