determinanta
Ističe se
- Poruka
- 2.953
Oni i skupljaju jer su senilnimoj matori skuplja SVE,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni i skupljaju jer su senilnimoj matori skuplja SVE,

Oni i skupljaju jer su senilni![]()
Koliko sam shvatila gashpara, on ne traži ta, kubikaška, kolica, već ona u čega su se uprezali konji. Ono što su nekada vukli konji, a služilo je za prevoz tereta je špediter, a kubikaška kolica i danas postoje i služe za prebacivanje manjeg tereta i gura ih čovek.
Gashpar, sigurna sam, traži stare karuce.
KubikoŠ, reč koju Mađari koriste za fizičke radnike, koji prebacuju kubike zemlje. Dakle, kubikaška kolica su ona koja su tovarili i gurali radnici. IzGuglaj,upiši reč "kubikos", a posle "karuce". Retko ćeš me "uhvatiti" da tvrdim nešto, ako nisam u pravu. I nemoj ti kao IVANJIČANIN (tako se pravilno piše, fali ti slovo i) da nas pogrešno učiš.

KubikoŠ, reč koju Mađari koriste za fizičke radnike, koji prebacuju kubike zemlje. Dakle, kubikaška kolica su ona koja su tovarili i gurali radnici. IzGuglaj,upiši reč "kubikos", a posle "karuce". Retko ćeš me "uhvatiti" da tvrdim nešto, ako nisam u pravu. I nemoj ti kao IVANJIČANIN (tako se pravilno piše, fali ti slovo i) da nas pogrešno učiš.
Pravilno sam napisala.
Ivanjinčanin bi bio iz Ivanjinice.
Ma ja to samo da prekinem diskusiju![]()

A ja se iznova pitam zašto su ljudi na kraj srca ako im se ukaže na grešku? Ne izigravam ja profesora, ali neću da mi se soli pamet, pogrešno. I zašto se uvek grde oni koji su u pravu od strane onih koji nisu???
p.s. Zar nije dovoljno što živim svih 50 godina samo 25 km udaljena od Kanjiže?
Za sve. "Smiješano, najbolje se piju"Dovoljno za šta, za sreću il za tugu![]()

Vid' tamo na jastuku ima i neka poruka....![]()