Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakva ovo kafana, niđe pića ni za lek, dock nešto potražio, niko ništa, ccc..
Terminatorko a šta si to fino klopala po bački, aj daj ideju za sutrašnji ručak:D:D:D
Ako se i ugojiš, pa neka, kakva je bačkulja bRez malko mesišta, ne?
Dok sam bila devojčurak, bila visoka i viiiiiiiiiiiiiiiiiitkaaaaa, mati kuka: joj meni al' si mršava, u Sremu se ne'š udati, ja našla Bačvana pa se i udala, posle nabacila par kilica, mati kuka: ma kako smeš da se ugojiš, muž će se u drugu zagledati, e, ebi ga, ko bi Sremcima ugodio

gas_01.jpg

girl-with-beer.jpg

evo, ovu smo zaposlili, jer mož' da nosi...;)

Terminatorko a šta si to fino klopala po bački, aj daj ideju za sutrašnji ručak
Zavisi šta čeljad vole. Ako vole meCo, raspaljuj roštilj i pravi brdo kojekakvih salata.

Juče smo jeli:
1. Neke hladne "đakonije" za predjelo
2. Supa
3. Pirinač sa kuvanim mesom i sosem od gljiva i od paradajza
4. Pečene krompiriće
5. Pečenje (pileće i svinjsko)
6. Salate: "mimoza" (krompir, žumanca, pavlaka, majonez, parmezan), "grčka" (paradajz, crni luk, masline, paprika, kocke Feta sira, maslinovo ulje), "meksička (kukuruz, majonez, marinirani šampinjoni, peršunovo lišće)
7. Kesten torta sa slatkom pavlakom

Hahahaha, užas!

Poslednja izmena:
A da, još ako napišeš šta su bile te hladne đakonije, cenim da i tamo imam nešto za ove bRez meso:D:D:D
Nažalos' jok!
A za nedeljni ručak iskombinuj nešto sa šampinjonima, koje možeš pohovati, klasično s prezlom, a jaja zamenjuju meso. Na pohovane gljive napravi onaj beli sos, iliti bešamel: zaprška, mleko, so, malo bibera, 1 celo jaje, na kraju u mlak sos, umešaj rendanog trapista.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back