Mihajlovićeva Đilasu: Šibicarenje

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578

Izvor: Tanjug

Beograd -- Ministarka energetike Zorana Mihajlović pozvala je gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa da dostavi dokumentaciju o ukupnom dugu grada.

9745761285190f02de3e87122653890_368x225.jpg

Đilas je ranije danas, u pisanoj izjavi medijima, naveo kako je tvrdnja ministarke Zorane Mihajlović u sinoćnjoj emisiji Utisak nedelje - da je on zadužio grad Beograd za 900 miliona evra - "obmanjivanje javnosti. Đilas tvrdi da je Beograd trenutno zadužen za 400 miliona evra.

Ministarka Mihajlović je iz Stare Pazove poručila da "podaci govore da je dug Beograda svakako mnogo viši od 400 milona evra".

Ona je pritom rekla da Dragan Đilas, kao gradonačelnik, nikada nije dao građanima Srbije i Beograda sve podatke o tome koliko košta jedan most sa pristupnim saobraćajnicama, kao i mnoge druge investicije.

Mihajlović je nakon današnje izjave Đilasa o dugovima grada Begrada rekla kako joj je “to 'šibicarenje' sa brojkama već poznato, jer je to isto pokazao i Đelić, kome je 300 hiljada i 30 hiljada nezaposlenih isto”.

Poslanik DS u Narodnoj skupštini Božidar Đelić je sinoć takođe bio gost u Utisku nedelje. Najpre je govorio o 300.000 nezaposlenih za koje je odgovorna nova vlada, a kasnije se izvinio da je reč o 30.000 ljudi bez posla.

“Suština je da je Beograd zadužen grad i da svi mi, kao i građani Beograda, treba da se izborimo sa tako velikim dugovima”, rekla je Mihajlović iz Stare Pazove.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=05&dd=13&nav_category=11&nav_id=713417

:super::super::super:

TO srečo moja! Udri bitangu! :rtfm::klap::klap::klap:

Poslednja izmena:
Trebalo bi pustiti đilasa da odvede Beograd u bankrot a onda ga pregaziti ko pijan gomna. Naravno, takozvanim jugoslovenima i beograđanima zabraniti da beže iz tog ćumeza i pretvoriti ih u najprstiju najamničku radnu snagu poptuno istu onakvu u kakvu su mislili da pretvore građane Srbije.
A šta sa đlasom .... pa zna se, konfiskovati mu sve od 20 kolena ispred i od svih poznatih rođaka, kumova i prijatelja .... a njega u kamenolom da malo (200 godina) ladi glavu od prevelikog biznisa koji nije za lopurde i demokrate nego za normalan poslovni svet i ljude.

Trebalo bi pustiti đilasa da odvede Beograd u bankrot a onda ga pregaziti ko pijan gomna. Naravno, takozvanim jugoslovenima i beograđanima zabraniti da beže iz tog ćumeza i pretvoriti ih u najprstiju najamničku radnu snagu poptuno istu onakvu u kakvu su mislili da pretvore građane Srbije.
A šta sa đlasom .... pa zna se, konfiskovati mu sve od 20 kolena ispred i od svih poznatih rođaka, kumova i prijatelja .... a njega u kamenolom da malo (200 godina) ladi glavu od prevelikog biznisa koji nije za lopurde i demokrate nego za normalan poslovni svet i ljude.

Teško izvesti, Đilas i Đelić finasiraju iz pokradenih finasija veliki broj Beograđana i okolinu.

Treba dati podršku ovakvim potezima Ministarke kao i ostalih koji idu pravim putem :D

Đilas odgovorio Zorani Mihajlović: Sramota je da ministar laže
Beoinfo | 13. 05. 2013. - 13:50h | Foto: D. Živančević | Komentara: 0

Na izjave ministarke energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorane Mihajlović koja je u "Utisku nedelje" na B92 sinoć govorila i o dugovima Grada Beograda, reagovao je gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.
Dragan Đilas

- Vaša sinoćna izjava da sam, kao gradonačelnik, Beograd zadužio za 900 miliona evra pokazuje dve elementarne činjenice: prva je da ste dovoljno bezobrazni da govorite o stvarima o kojima ne znate apsolutno ništa, a druga da vam nije problem da obmanjujete javnost - poručuje Đilas.

- Sramota je, gospođo Mihajlović, da neko laže. Naročito je velika sramota ako laže ministar u Vladi Srbije i potpredsednik trenutno najveće stranke u Srbiji.

Grad Beograd trenutno je zadužen za 400 miliona evra. To je, dakle, daleko ispod iznosa koji ste u sinoćnjem „Utisku nedelje” naveli. A to samo znači da ste, gospođo Mihajlović, svesno slagali gledaoce želeći da nanesete štetu meni i timu koji predvodim a koji ulaže ogromne napore da u teškim uslovima vodi ovaj grad.

Što je još strašnije, netačne informacije izrečene su od osobe koja je član Vlade koja je ovu zemlju zadužila za preko četiri milijarde evra u prvih šest meseci svog mandata. A to je iznos deset puta veći od ukupnog zaduženja grada Beograda - kaže Đilas.

Zorana Mihajlović

Gradonačelnik je uputio i savet ministarki Mihajlović.

- Na kraju vam dajem jedan savet koji vredi mnogo više od 900 miliona evra: prestanite da se ponašate kao da ste u opoziciji i počnite da se bavite poslom z

Bas me zanima za koliko ce ona i ovi Nikolicevi smanjiti dug Beograda,nije da branim tog zutog lopova ali mislim da je ovim novim vise krivo sto nemaju sta da ukradu pa sad se prepucavaju starim i isprobanim metodom.
Ja bih pre rekao da jeste konkretna borba. Neverujem da je ovima sada do toga da uzmu nešto za sebe, imaju solidna primanja, a mislim da im nije do šale jer su zagrizli poveliko parče, koje treba sažvakati. Mislim, u jako ozbiljnoj su situaciji gde nesme da se tak olako igraju kao bivše vlasti. :)

Izvor: Tanjug

Beograd -- Ministarka energetike Zorana Mihajlović pozvala je gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa da dostavi dokumentaciju o ukupnom dugu grada.

Pogledajte prilog 285805

Đilas je ranije danas, u pisanoj izjavi medijima, naveo kako je tvrdnja ministarke Zorane Mihajlović u sinoćnjoj emisiji Utisak nedelje - da je on zadužio grad Beograd za 900 miliona evra - "obmanjivanje javnosti. Đilas tvrdi da je Beograd trenutno zadužen za 400 miliona evra.

Ministarka Mihajlović je iz Stare Pazove poručila da "podaci govore da je dug Beograda svakako mnogo viši od 400 milona evra".

Ona je pritom rekla da Dragan Đilas, kao gradonačelnik, nikada nije dao građanima Srbije i Beograda sve podatke o tome koliko košta jedan most sa pristupnim saobraćajnicama, kao i mnoge druge investicije.

Mihajlović je nakon današnje izjave Đilasa o dugovima grada Begrada rekla kako joj je “to 'šibicarenje' sa brojkama već poznato, jer je to isto pokazao i Đelić, kome je 300 hiljada i 30 hiljada nezaposlenih isto”.

Poslanik DS u Narodnoj skupštini Božidar Đelić je sinoć takođe bio gost u Utisku nedelje. Najpre je govorio o 300.000 nezaposlenih za koje je odgovorna nova vlada, a kasnije se izvinio da je reč o 30.000 ljudi bez posla.

“Suština je da je Beograd zadužen grad i da svi mi, kao i građani Beograda, treba da se izborimo sa tako velikim dugovima”, rekla je Mihajlović iz Stare Pazove.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=05&dd=13&nav_category=11&nav_id=713417

:super::super::super:

TO srečo moja! Udri bitangu! :rtfm::klap::klap::klap:

Genijalno.:lol: S kim se ona u stvari svadja? Je l' žena u vlasti ili u opoziciji? :lol:

Genijalno.:lol: S kim se ona u stvari svadja? Je l' žena u vlasti ili u opoziciji? :lol:

?

Zar kod tebe ne postoje druge boje osim crnog i belog? :)

Pa nemože tolerisati niko nekog pored sebe koji podkopava celokupnu garnituru vlasti. .)

I šta je za tebe pozicija a šta opozicija? :)

- - - - - - - - - -

Ih, ženska ljubomora :hahaha:

Ja bih pre rekao da jeste konkretna borba. Neverujem da je ovima sada do toga da uzmu nešto za sebe, imaju solidna primanja, a mislim da im nije do šale jer su zagrizli poveliko parče, koje treba sažvakati. Mislim, u jako ozbiljnoj su situaciji gde nesme da se tak olako igraju kao bivše vlasti. :)

Daj boze da je tako,ali zasto sve to predugo traje?cemu igranke do zore kad se sve zna,lopovi se setaju slobodno i dalje kradu narod,uhapse ponekog da smire narod umesto da ih sve na gomile hapse i javno im sude,pa onda da narod i poveruje da su ozbiljni u borbi protiv pljackasa Srbije,ovako stara prica samo novi glumci i na zapadu nista novo.

- - - - - - - - - -

Kazu trenirala je sumo rvanje.

?

Zar kod tebe ne postoje druge boje osim crnog i belog? :)

Pa nemože tolerisati niko nekog pored sebe koji podkopava celokupnu grnituru vlasti. .)

I šta je za tebe pozicija a šta opozicija? :)

- - - - - - - - - -

Ih, ženska ljubomora :hahaha:

Obećala je Zoranica da će Điki biti prošlost još u novembru prošle godine...toliko o doslednosti. O ženskoj ljubomori ne bih, načelno, ne volim ljude koji žderu i na kojima se to baš vidi. To govori o nedostatku samodiscipline, a neko ko želi da bude ozbiljan u svom poslu trebalo bi prvo da disciplinuje sebe.

Daj boze da je tako,ali zasto sve to predugo traje?cemu igranke do zore kad se sve zna,lopovi se setaju slobodno i dalje kradu narod,uhapse ponekog da smire narod umesto da ih sve na gomile hapse i javno im sude,pa onda da narod i poveruje da su ozbiljni u borbi protiv pljackasa Srbije,ovako stara prica samo novi glumci i na zapadu nista novo.

Pa kako da ide brže, kad jedan koji treba nešto da odradi ima oko sebe više od deset krimosa? :)

Nemaju dovoljno podrške, a koči ih sve što je iz prošlosti, ekonomija, privreda...

Plus politika oko kosova i EU.

Obećala je Zoranica da će Điki biti prošlost još u novembru prošle godine...toliko o doslednosti. O ženskoj ljubomori ne bih, načelno, ne volim ljude koji žderu i na kojima se to baš vidi. To govori o nedostatku samodiscipline, a neko ko želi da bude ozbiljan u svom poslu trebalo bi prvo da disciplinuje sebe.
Polako, sve po redu, Tiha voda breg roni... :)
Đilas još ima jaku podršku, kupljen Narod Beograda oko sebe...
Ko ždere?

Ma nemam ništa protiv, neka ga smene već jednom, glupo je da stalno pomeraju rok.

Zorana ždere i to baš...za 5 godina izgledaće ko Vjerica Radeta ako ovako nastavi.
Nerazumem, koliko brže? Pa koliko su na vlasti? Možda bi bilo mnogo brže da nije međunarodne politike. .)

Lično, ne poznajem je, niti znam bilo šta o Zorani, verovatno je prirodno tako krupna, a znaš i sama da sa godinama ide mnogo toga. :)

Djilas kakav je takav je .Za BGD nije los.Setimo se ,ocistio romska naselja ispod Gazele.,rekonstuisao Gazelu,ulice Nemanjinu,Bulevar Kralja Aleksandra,napravio most na Adi.Uveliko se radi most Zemun Borca,utvrdio zemunski kej od poplava,kupio nove tramvaje,nove autobuse,radi obilaznicu oko BGD do Bubanj Potoka .Sto se tice njegovog rada vidi se ,ako hocemo da budemo objektivni. Lose mu je sto nije revitalizovao privredu u BGD i los mu je Bus plus. Sta je uradila gdja Mihajlovic?

Ajde ne primajte se ko mladi pavjani
Ocigledno je da je Djilas i dalje na tom mestu zato sto mu oni to dozvoljavaju, zato sto postoji nekakva nagodba, neki interes
Inace bi mu doopet odletelo odavno
Ovo je samo sitno potprtzavanje koje nista nece promeniti
Da imaju stvarnu nameru da nesto promene, smenili bi ga i otvorili sve njegove afere

Nerazumem, koliko brže? Pa koliko su na vlasti? Možda bi bilo mnogo brže da nije međunarodne politike. .)

Lično, ne poznajem je, niti znam bilo šta o Zorani, verovatno je prirodno tako krupna, a znaš i sama da sa godinama ide mnogo toga. :)

Pa obećavali su da će ga smeniti čim dodju na vlast, a skoro godinu dana samo pričaju bezveze i ne smenjuju ga. Ako je radio to što pričaju, trebalo bi da ga uhapse koliko večeras, ali, kao što vidiš, i dalje se samo priča, a ne preduzima se ništa.

Ne poznajem je ni ja, ali se sećam da nije bila takvo krme pre par godina. Znači.......

Back