gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Jedna koleginica je dobila mozdani udar a imala je migrene. Da li je moguce da je to povezano? Inace bila je pusac i ima oko 50god
Najverovatnije da to nije povezano...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedna koleginica je dobila mozdani udar a imala je migrene. Da li je moguce da je to povezano? Inace bila je pusac i ima oko 50god
Nedovoljno istraženo, kontroverzno. Manje je verovatno.Najverovatnije da to nije povezano...
Питање је шта је узроковало мигрену.Jedna koleginica je dobila mozdani udar a imala je migrene. Da li je moguce da je to povezano? Inace bila je pusac i ima oko 50god
Da li moze neko da mi rekne da li su ovo simtomi migreen jer imama jak bol u desnom delu glave,bol oko ociju to jeste sljepocnica i svako me jutro budi oko pet jak bol glave i vise nemogu da spavam to mi se desava par puta u godini i traje po sedam dana nikakvi lijekovi mi ne pomazu mozeli mir eci da li je rec o migrenid da li su to ovi simtomi!
To zvuči kao da imate "Klaster migrene". U Gradskoj bolnici, na Zvezdari, radi Centar za ispitivanje migrene, već dugi niz godina. Dobro je posetiti ih.