Migrena i ruske metode

Oljica-Bg

Zainteresovan član
Poruka
339
Skoro mi je komshinica, koja takodje ima migrene kao ja, spomenula kako je bila u jednoj laboratoriji u Beogradu (Remedio), gde se rade analize 117 parametara u krvi, uz pomoc nekih sondi. Kaze da je ona prednodno radila analizu krvi, i da su se parametri koji su postojalii u oba testa poklapali. E sad, oni su njoj na osnovu njenih rezulata dali da pije izvesna ulja, koja su poreklom iz Rusije i kaze da dok je pila ta ulja, konkretno hladno cedjeno orahovo i josh neko za detoksikaciju, cije ime nisam zapamtila, nije imala ni glavobolje ni migrene, koje je ranije imala 2-3 puta nedeljno.
Mene zanima, da li je neko od vas sa slicnim problemom, migrena, imao prilike da se testira na taj nacin, i kakva su iskustva? Jer ja licno, migrenu imam vec 10 godina, a imam 25 godina, i jako je pocela da mi smeta u svakodnevnim aktivnostima, pogotovo shto sam se zaposlila i ne mogu kao dok sam studirala da ne dolazim na posao jer me boli glava ili imam migrenu. A nema shta nisam probala od "prave" medicine do alternaitvne, pa me zanima dal neko josh ima pozitivna iskustva sa ovim nacinom lecenja i vredili para? Jeste da zdravlje nema cenu, ali posle svega shto sam probala do sad, ipak sam malo skepticna...

Back