Oljica-Bg
Zainteresovan član
- Poruka
- 339
Skoro mi je komshinica, koja takodje ima migrene kao ja, spomenula kako je bila u jednoj laboratoriji u Beogradu (Remedio), gde se rade analize 117 parametara u krvi, uz pomoc nekih sondi. Kaze da je ona prednodno radila analizu krvi, i da su se parametri koji su postojalii u oba testa poklapali. E sad, oni su njoj na osnovu njenih rezulata dali da pije izvesna ulja, koja su poreklom iz Rusije i kaze da dok je pila ta ulja, konkretno hladno cedjeno orahovo i josh neko za detoksikaciju, cije ime nisam zapamtila, nije imala ni glavobolje ni migrene, koje je ranije imala 2-3 puta nedeljno.
Mene zanima, da li je neko od vas sa slicnim problemom, migrena, imao prilike da se testira na taj nacin, i kakva su iskustva? Jer ja licno, migrenu imam vec 10 godina, a imam 25 godina, i jako je pocela da mi smeta u svakodnevnim aktivnostima, pogotovo shto sam se zaposlila i ne mogu kao dok sam studirala da ne dolazim na posao jer me boli glava ili imam migrenu. A nema shta nisam probala od "prave" medicine do alternaitvne, pa me zanima dal neko josh ima pozitivna iskustva sa ovim nacinom lecenja i vredili para? Jeste da zdravlje nema cenu, ali posle svega shto sam probala do sad, ipak sam malo skepticna...
Mene zanima, da li je neko od vas sa slicnim problemom, migrena, imao prilike da se testira na taj nacin, i kakva su iskustva? Jer ja licno, migrenu imam vec 10 godina, a imam 25 godina, i jako je pocela da mi smeta u svakodnevnim aktivnostima, pogotovo shto sam se zaposlila i ne mogu kao dok sam studirala da ne dolazim na posao jer me boli glava ili imam migrenu. A nema shta nisam probala od "prave" medicine do alternaitvne, pa me zanima dal neko josh ima pozitivna iskustva sa ovim nacinom lecenja i vredili para? Jeste da zdravlje nema cenu, ali posle svega shto sam probala do sad, ipak sam malo skepticna...