Мигранти враћени из Мађарске у Србију? Конвоји мађарске полиције у Обреновцу!

Samareli

Aktivan član
Poruka
1.043
Грађани Србије на друштвеним мрежама су поделили фотографије из Обреновца где се виде транспортни конвоји мађарске полиције!

У сред ванредног стања и полицијског часа, уочена су возила мађaрске полиције близу мигрантског кампа у Обреновцу. Многи грађани су поставили питање шта раде ова возила у Србији, ко им је дозволио да уђу на територију наше земље, али су и изразили бојазан да су заправо из Мађарске враћени мигранти у прихватне центре у Србији!

https://srbin.info/drustvo/migranti...rbiju-konvoji-madjarske-policije-u-obrenovcu/

Ne vidim nista cudno ni da su azilanti mada taj huskacki sovinisticki post nema ni jedan dokaz da su u transporterima azilanti. Sumnjiva mi je i faca ovog Nenada, jer mi ne deluje kao da mnogo cita.

Screenshot_1.jpg

I on tako paranoican je samo uputio pitanje. A vrlo je moguce da donose maske i pomoc iz Madjarske.

Osim toga zvanicna politika AV je da primamo azilante, jer on za to dobija cash od EU. Iznajmljuje Srbiju kao parking. I sta je tu cudno, to znamo. Imamo Marakes imamo i nekoliko izjava zapadnih zvanicnika.

S druge strane AV ima ogromnu podrsku glasaca i ne vidim onda nikakav problem, ako neko ima podrsku da radi to sto radi.

Ovo je nacija koja za pun burag i gajbu piva potpisuje svoje unistenje. Takve nacije se zovu olos nacije i treba da propadnu. S toga sto vise azilanata treba dovesti. Pa lepo ko je pametan neka ode, a ovi degenerici Teletabisi neka ostanu i neka se druze njihove cerkice sa azilantima.

Prosto.

Ne vidim nista cudno ni da su azilanti mada taj huskacki sovinisticki post nema ni jedan dokaz da su u transporterima azilanti. Sumnjiva mi je i faca ovog Nenada, jer mi ne deluje kao da mnogo cita.

Pogledajte prilog 678372

I on tako paranoican je samo uputio pitanje. A vrlo je moguce da donose maske i pomoc iz Madjarske.

Osim toga zvanicna politika AV je da primamo azilante, jer on za to dobija cash od EU. Iznajmljuje Srbiju kao parking. I sta je tu cudno, to znamo. Imamo Marakes imamo i nekoliko izjava zapadnih zvanicnika.

S druge strane AV ima ogromnu podrsku glasaca i ne vidim onda nikakav problem, ako neko ima podrsku da radi to sto radi.

Ovo je nacija koja za pun burag i gajbu piva potpisuje svoje unistenje. Takve nacije se zovu olos nacije i treba da propadnu. S toga sto vise azilanata treba dovesti. Pa lepo ko je pametan neka ode, a ovi degenerici Teletabisi neka ostanu i neka se druze njihove cerkice sa azilantima.

Prosto.
Ti što odu će da budu azilanti tamo gde odu.
Zato ovde treba da se vrate i oni što su otišli, pa da se čisti polako svoje dvorite.

Ovo migranata što se zateklo u Srbiji zatvoriti u radne kolektivne centre pod nadzorom vojske i policije.
Na granice postavljeti minska polja i pucati bez upozorenja

Sad se vidi šta je Vodja potpisao:

Migranti se vračaju, ali u Stradiju,
da tu prave džamahiriju.
Nema odmah uvedu šerijat:
Ljudi navikli da kolektivno siluju svaku koja izadje bez hidžaba
i bez pratnje muškaraca.

Ovde dobijaju i bonus:
državljanstvo odnah ako napumpaju srpkinju.

PS:
Madjari imaju Orbana.
I nemaju problema sa migrantima.
Orban: "Narod mi nije dao mandat da menjam demografsku strukturu"

Na prertnje da će ga zbog toga izbaciti iz EU
odgovorio da migrante neće primati, a oni neka izbace iz EU.

Odgovor još nije dobio.
Razmišljaju, valjda.

Ti što odu će da budu azilanti tamo gde odu.
Zato ovde treba da se vrate i oni što su otišli, pa da se čisti polako svoje dvorite.

Ovo migranata što se zateklo u Srbiji zatvoriti u radne kolektivne centre pod nadzorom vojske i policije.
Na granice postavljeti minska polja i pucati bez upozorenja
Tako je. I azilante sa Balkana su na zapadu stavljali u ogradjene prostore. Prvo to su ljudi koji imaju drugacije bakterije i viruse. To je normalno.
Sto se sredjivanja u svom dvoristu tice, srpski narod mi lici na najgoreg domacina u selu. Onaj sto se opija, kuca propada, mozak izapran.

Kratko receno nema nista od toga.

Back