Meni je ova vijest rekla kazala. Migrant prijetio pištoljem ?? Da on ima pištolj pucao bi on na policiju,ne bi čekao. Više mi je spin informacija da se skrene tema sa pokretnom bolnicom ili respiratora.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je ova vijest rekla kazala. Migrant prijetio pištoljem ?? Da on ima pištolj pucao bi on na policiju,ne bi čekao. Više mi je spin informacija da se skrene tema sa pokretnom bolnicom ili respiratora.
Tvoji migranti su do sada otpevali uz batine i Vagnera policiji Republike Srpske sve što su znali i što su mislili da ne znaju.Svakog od vas to čeka.Razvalićemo vam te vaše terorističke brloge.Moguće? Kao pobegao? Kako će pobeći u bliskom susretu sa naoružanim policijskim službenicima? Nešto tu ne štima? Možda je migranat neka "zelena beretka" ili su policajci nesposobni za svoju službu?
Čekaj, znači AV je kriv što je neki tvoj muslimanijanac puco ubosni?Ono o cemu sam vec pisao. BiH i Srbija postaju hot spot za migrante. Deponija za migrante koji nemaju dovoljno kvaliteta da udu u EU. Iako se kojim slucajem prebace na neki nacin bice vraceni nazad.
Tu ce da se lageruju ; ex Isil, secikese, ubice, trgovci svim ilicitnim stvarima, basibuzuk iz raznih Afganistana, pastunska plemena i slicna ekipa.
Ovaj pucaj je pocetak. Preuzimaju kontrolu. Danas pucanj, sutra ce da smaknu policajca, dva, da se raznesu u masi u Banjal Luci, Sarajevu ili Cacku. Mic po mic. Oni dolaze iz zona gde je rat konstantan tipa Afganistan ili Ilirak. Navikli na nasilje. Mladi su, u punoj snazi u naletu.
Sada ce da genocidisu lokalce.
Za ovaj pucanj na policiju je kriv AV jer ih pusta u Srbiju a onda samo sutne preko Drine. Sutne problem 2m od sebe
Pocelo je!
Sterilizacija u toku.
Ne.Има ли каквих новости у вези ових миграната што пуцали на полицију и што су похапшени?
Ово је за ПДФ Хроника![]()
Veselo u pederaciji međ' bracom.Zabava na zavidnom nivoju priznacemo.