Midnight Stand-Up Club

a eo... kao sto rekoh u proslom postu, i tu i tamo i vamo, i čoek me ne moze uFatit'..:D
viiiii g0o0osp0o0điceEe ... ? :lol:
:manikir:
hehe......ewo nema nista,malo smaranja i tako.......hehe,udadoh se na pubu :hahaha::hahaha: tako da sam godpodja,hahahahaha
e zbiljeeEe...
sinoć mi bio roditeljski... :mrgreen:
3 neopravdana (dobra sam :mrgreen: )
a ocjene:
Maternji jezik: 3
Ruski jezik: 5
Engleski jezik: 5
Italijanski jezik 5
Matematika: 4
Fizika: 5
Hemija: 4
Biologija: 5
Istorija: 5
Geografija: 3
Vizuelno: 5
Likovno: 5
Informatika: 5
Fizičko: 5

ih pa super su ti ocene sem lapsusa,kako bre maternji jezik 3 a swiostali jezici 5......???i sta dodje owo wizuelno????
mi pored owoga nemamo italijanski i to wizuelno,a imamo gradjansko,muzicko.....:mrgreen::mrgreen:

hehe......ewo nema nista,malo smaranja i tako.......hehe,udadoh se na pubu :hahaha::hahaha: tako da sam godpodja,hahahahaha

ih pa super su ti ocene sem lapsusa,kako bre maternji jezik 3 a swiostali jezici 5......???i sta dodje owo wizuelno????
mi pored owoga nemamo italijanski i to wizuelno,a imamo gradjansko,muzicko.....:mrgreen::mrgreen:

iz maternjeg 3.. to mi je plafon... zhena je ovako definisala moju ocjenu: ''Milena, 3. Ti bash mrzish da analizirash pjesme, pa to je chudo.''
inache, ona bi mi dala 1 nego mi jedan chas pade na pamet da se javim kad smo uchili banovic strahinju, i zhena se odushevila... :lol:
wizuelno mi je izborni predmet, crtamo, kasnije pravimo filmove valjda.. i tako..
i italijanski mi je izborni predmet...
a građansko je kod nas izborni, ali meni se to ne svidja, pa sam uzela vizuelno...
a nemamo muzichko... toooooo ... :D
a popravila sam ove ocjene shto sam imala gore... :D

Evo malo zezanja sve u 16
117725-original-6cgld.jpg

Wau.. Ljudi, da vam nije zamrlo ovde? -.-
Jbte, kad se setim kako je ovde bilo pre godinu i nesto.. A sad.. Raspad... Neverovatno... Isti ljudi, iste price... Dosadilo i vama.. Ne mogu da verujem...
12 stranica za dva meseca.. To smo ranije ispisivali za 1h... A sad... Nigde nikoga... Prosto mi je zao... Nostalgija, bre... Eeee...

Back