***MaR!nA***
Poznat
- Poruka
- 8.652
A ti si Angela...ja gledam odkud medju prijateljima imam neku Miss_007...xee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne bih pojedine doveo u zabludi, da saopstim da sam promijenio nick (do juce sam bio montenegrin88) 
Caos...po awataru te znamo...xexe
tkacio:Axam... a i lako je prepoznati te... (:
uskoro cu i ja da menjam... samo da smislim... (: nervira me ovo moje RyD...tkacio:
Btw shta radite? (:
Caos...po awataru te znamo...xexe

ja nishta gledam f1........ti???
tkacio:Slusham Metallicu... Ja gledala onu emisiju ''balkanskom ulicom'' bila je posvecena Sonji Savic kad mi brat uzeo daljinac iz ruke i ne pushta... pochela F1...tkacio:
E mislim da sam smislila... novi nick ce da mi budNe wind_of_change . Taako, sad josh da poshaljem pp adminu...
@ Monte
Kome si poslao pp? i jel ima neka procedura tipa: ''Molim vas da mi...'' [mrzim tako neshto] ili shta?!
Slusham Metallicu... Ja gledala onu emisiju ''balkanskom ulicom'' bila je posvecena Sonji Savic kad mi brat uzeo daljinac iz ruke i ne pushta... pochela F1...tkacio:
E mislim da sam smislila... novi nick ce da mi budNe wind_of_change . Taako, sad josh da poshaljem pp adminu...
@ Monte
Kome si poslao pp? i jel ima neka procedura tipa: ''Molim vas da mi...'' [mrzim tako neshto] ili shta?!

tkacio:

Vratila sam se sa exqrzije juče.![]()

Suvišno...
Malo je reći fantastično...
Axam... a i lako je prepoznati te... (:
uskoro cu i ja da menjam... samo da smislim... (: nervira me ovo moje RyD...tkacio:
Btw shta radite? (: