vatrenaa
Aktivan član
- Poruka
- 1.355
odoh ja da pawam...laq noc....

zatvorili onu temu....A ja na 5. mestu......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odoh ja da pawam...laq noc....

zatvorili onu temu....
znaci pogodila sam?
ps.luka, tvoje drugo ime je mihajlo. zoves se luka mihajlo.![]()

Tako nekako.
Ako individualnost nije etiketa.
![]()

mima tvoje prezime ima vise od 7 slova. mozda marinkovic, stojanovic, ali imam osecaj da se tvoje prezime ne zavrsava na ic. luka, cim imas 2 imena tvoje prezime je kratko. mozda ristic, jovic... Čitala si negde.
Ali nije tačno
Blizu si![]()
Jeste.
Ali ipak:
"Ali, svaki čovek nije samo on sam, nego je on jedinstvena, sasvim osobita, u svakom slučaju važna i znamenita tačka u kojoj se pojave sveta ukrštaju samo jedanput na taj način i nikada više. Zato je povest svakog čoveka važna, večita, božanska, zato je svaki čovek, dokle god živi i ispunjava volju prirode, izvandredan i dostojan svake pažnje. U svakome je otelotvoren duh, u svakome pati stvorenje, u svakome se izbavitelj raspinje na krst."

pokusacu da pogodim i prezime(priblizno)mima tvoje prezime ima vise od 7 slova. mozda marinkovic, stojanovic, ali imam osecaj da se tvoje prezime ne zavrsava na ic. luka, cim imas 2 imena tvoje prezime je kratko. mozda ristic, jovic...

pokusacu da pogodim i prezime(priblizno)mima tvoje prezime ima vise od 7 slova. mozda marinkovic, stojanovic, ali imam osecaj da se tvoje prezime ne zavrsava na ic. luka, cim imas 2 imena tvoje prezime je kratko. mozda ristic, jovic...

Anđela,ti baš pratiš šta ja pišem?![]()

Šta to beše...Hese?![]()
ukuliko sam pogodila prezime-sreca.
sto se imena tice to sam procitala na temi ime.

Jesi.
Ovo drugo je po sredi. : )
Hebote,
Milan Tarot![]()

Anđela je l' bacaš kašike?
Dobro veče : )

prvi put cujem za bacanje kasika...

Dobro vece Luka....
I laku noc...
PoZz svima....idem da spavam....![]()
Dobro vece Luka....
I laku noc...
PoZz svima....idem da spavam....![]()
ma lako je pogoditi prezime. jednostavno asocijacija. sta mislite koje je moje prezime?![]()

Šalim se.
Ali pogodi ti i za moje prezime. Mislim okvirno.![]()
? ne pada mi na pamet... nije li nesto na m?Lepo spavaj : )
Nemam ja taj talenat.
Jedino za šta sam trenutno talentovan,to je da legnem u krevet.
Bonne nuit![]()

Ne, na b je a i nema šanse da pogodiš. A nije ni bitno.
Laku noć Luka i sanjaj lepe snove.![]()