Micubisi pajero sport2.5 problem s menjačem, diferencijalom ...

Molim za pomoc imam problem sa pajerom kada mi je rucica u 4H i zaletim ga pravo i drzim kvacilo ide normalno cim smotam pun levi ili desni zaustavi me!!U 2H ide normalno,pre par dana sam stavio novi prednji diferencijal jer isto tako se ponasao i sa starim dok nisu crkli lezajevi pa da se nebi ponovilo!!
Postovanje,i ja imam slican problem u 4H na tvrdoj podlozi mi ne dozvoljava da smotam preskače mi tocak kao da ubace gumu. Sad ce ovi naučnici da se prave pametni kako se to koristi samo u blatu,ali ja kada npr izlazim iz garaze a napada sneg ja moram da smotam pun desni da izadjem u rikverc i onda pun levi da izadjem na ulicu i do glavnog puta imam Jos dve krivine jedna je na levo druga na desno i sve je uzbrdo. I ja moram da idem u 4x4 posto na 2H auto samo slajfa a ja dok u 4H izlazim tocak kako se vrti negde ocistim sneg i onda hvata cist asfalt i ja tu imam blokadu da ne mogu da krenem,meni dozvoljava da smotam u mestu ali kad krenem sam mi ispravlja volan. Da napomenem u voznji na 2H po suvom vremenu na asfaltu desi mi se da cujem neko kratko zujanje pri malim brzinama i kad skroz zaustavim vozilo kao da negde nesto preskoci upali mi lampicu za redukciju koja blinka sve vreme i lapmpicu ABS a. Da li je slicno i kod Vas i da li ste uspeli da resite problem? Ja sam svestan da je meni kruta veza izmedju prednjeg i zadnjeg diff. a ali ja u ovom situaciji moram da uredukujem auto i da bi izasao. I ne znam kako je kod Vas ali ja nigde nemam prekidač za zakljucavsnje diff a
Postoji neki crveni taster tu ispod volana sa leve strane ali nikakva struja nema na njemu samo taj prekidač. Pozdrav 🙂

Back