Malo sam pratio desavanja, a vezano za nove informacije o tome sta Microsoft trenutno radi i na kojim produktima se trenutno najvishe zadrzava nebili ispunio svoj obecani rok. Dakle, u pitanju je nova verzija Windows viste (beta-naravno), stoga sto je ovaj put radjeno nekoliko izmena, samime time Microsoft je postavio na svome download sajtu dve verzije. Radi se o beta verzijama za 32 i 64 bitne procesore. Pun naziv: Windows Vista RC1. Microsoft obavestava svoje korisnike, da je ovo trenutno kao i ostale do sada samo jos jedna beta verzija sa poboljsanjima koje nudi, dakle nemojte se zalecati preterano.
Mozete krenuti sa skidanjem Windows Viste RC1 na zadatom linku: Windows Vista RC1
Ako gore napomenuti link pravi problem probajte: Ovde.
Default link: Ovde.
Malo opsirnije: Ovde.
Konfiguracija koju Microsoft preporuchuje: Ovde.
Ja sam skinuo 32 bitnu veriziju i krecem polako sa 64-bitnom.
Krenite polako sa skidanjem, jer Microsoft je kao i prosli put nagovestio da postoji vremenski period za skidanje ovog system-a.
Neka ovde bude mesto za sva informisanja a vezano za buduci Windows to jest Vistu.
PS: Moderatori, hajde da gledamo da ovu temu odrzimo sto chistijom, a vezano za glupave postove od drugih korisnika koje nemaju veze sa temom. Hajde da napravimo jedan dobar topic na kome cemo se informisati u buducnosti. Ovo ce svima pomoci u daljem radu sto se tiche informisanja vezano za ono sto Microsoft daje.