Microsoft sertifikat

• Začetnik teme Začetnik teme The Scientist
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
T

The Scientist

Gost
Zanima me koliko se ovaj kurs uopste isplati.Razmisljam da ga upisem, ali znam nekoliko ljudi koji poseduju certifikat,ali i dalje ne mogu da nadju dobro placen posao (osim van zemlje ako imaju uslove).Sta kazu vasa iskustva?
Znam da nije za ovaj deo foruma ,ali ovde ljudi najvise zalaze pa cu pre dobiti neki odgovor.
Hvala.

Mene zanima koji od sertifikata su tvoji poznanici polozili i da li su polozili samo neke od ispita ili celu oblast.Gde su trazili posao kod nas i kako su ih poslodavci odbijali(koje su razloge navodili, tipa- nisi dovoljno strucan itd).Ja sam kao i ti takodje zainteresovan za polaganje MCSE-a ali sam u nedoumici, i ne znam nikog ko je to polagao pa zato ova moja pitanja.Ako slucajno imas neku knjigu, i ako si u BG-u mogli bi da se dogovorimo da je fotokopiram.Ako nesto vise saznas javi.Pozdrav

ja imam MCP,MCSD i MCDBA.
Kod nas se ne isplati jer ima puno ljudi koji su dobili sertifikate a neznaju nishta da rade... jer su varali na ispitima (braindumpovi).
Tako da poslodavci vrlo malo uvazhavaju ispite. Naravno ako imash znanje, imacesh i dobar posao ;)

Back