feyd_rautha
Početnik
- Poruka
- 1
Je l' neko od prisutnih uspeo da dodje do nekog od MS certifikata (MCSE, MCSA i sl)? Razmisljam da upisem neki od kurseva, pa me interesuju generalna iskustva (ako ih ima, naravno). O da, ja sam nova ovde. 

Red_Zmaja:MCSA
Neko ovde jednom rece Minsviper konsultant i solitare administrator
Iskreno nemam pojma![]()
Gottii:Ja sam imao viska para za malo,i imam jos jedan ispit do zavrsetka mcse,i predlozio bih svima da idu na kurs zato sto se tamo sve nauci,tako da kada se zaposlite ne morate prolaziti nikakvu oobuku.
Ako sada misliš tako, onda ćeš verovatno i korz 10 godina misliti da si poslednjih n godina bacio na gluposti. U svakom poslu ako nisi spreman na stalno učenje, nemoj onda ni očekivati neke rezultate. U ovom poslu se sve jako brzo menja tako da je potreba za stalnim učenjem uočljivija nego u nekim drugim profesijama.andrija.panic:Slazem se sa NIKODIM-om, tek kada pocnes da radis, videces koliko NE ZNAS, tj koliko moras da naprezes mozak da bi od NULE kreirao npr. jednu mrezu, ili ne daj Boze, popravljao mrezu koju postavi PEXIM Solutions :-))))
Kada pocnes da radis, onda shvatis da si zadnjih 12 godina (ili vise) bacio na gluposti (osnovna, srednja, fakultet) i TEK ONDA POCINJES DA UCIS - I TO TRAJE DO KRAJA ZIVOTA :-((( , kao sto Nikodim rece...Ali to smo sami izabrali...
POzdrav