Mićko Ljubičić kao kandidat ujedinjene opozicije?

pametan je i razume se u život..to je najbitniji talenat za politiku...
uostalom funkcija predsednika bi trebalo da bude protokolarna...
to što se Vučić meša u sve i svašta je zato što mu funkcija predsednika najveće stranke i kult ličnosti koji pravi to omogućavaju
Mićko bi bio pravo osveženje na mestu predsednika...
ali male bi mu bile šanse da pobedi jer bi ga mediji predstavili kao neozbiljnog kandidata

Он је свакако хиперинтелигентан али нека га ту где је.
 
Sto se ticeG.Micka Ljubicica,sta da kazem.Intelektualac par exlelans. Pored zaista svestrane obrazovanosti.on poseduje citav niz pozitivnih osobina.
Poseduje sve one pozitivne vrline,koje kandidat za Sefa bilo koje drzave,treba da ima. Priroda mu je dala,izvanredan fizicki izgled.Prijatnu boju glasa.
Veoma je elokventan,poseduje ogromnu memoriju.Ima sve sto jedan muskarac raskosnog izgleda i pameti,moze da poseduje maksimalno.Ako se odluci
da se kandiduje,bilo bi odlicno,jer je veoma popularan,znaju ga i stari i mladi,diljem Srbije.Ako odluci da udje u trku za Predsednika nase drzave,zelim mu
svu srecu,i naravno,moj glas ce imati sigurno !
 
Naravno da ne već samo tamo gde ima.
Kako god.

Žema ,mora da dođe na čelo Srbije jer su pod huntom praktično isključene iz procesa odlučivanja makar i simboličnog. To je taj ludački primitivni patrijarhat iz pasivnih krajeva.

To je ozbiljno narušilo društveni ekvilibrijum koji ni ranije nije bio čak ni na pribložno zadovoljavajućem nivou i sad smo tu gde jesmo.

Modelsice i ostale SNS ikebane su samo neumesna simulacija žena u politici.
 
Boris Grusenko - Pa cekaj Borise.Imali smo jednu,ma kakvi jednu,zenu ipo na celu Vlade.Nauzivali smo se bas onako,ali sada nam ipak treba muskarac.
Posle,sledeca runda,opet cemo neku zensku,al tesko cemo naci,bas ovakvu.A kad naviknes na dobru,tesko mozemo zamisliti neku drugu,a da vredi kao ova.
Moraš da naučiš da praviš razliku između žene sa integritetom i marionte tiranina koja je bahata i luda,

Osim toga, poražavajuće je da smo do 2020. imali samo jednu ženu na najvišoj funkciji.
 
Da. Ali ne zaborvi njene kvalitete.Ona je strankinja,Hrvatica.To je veliki bonus za nasu zemlju.
Ona je potomak došljaka koji su opustošili Beograd i već opustošenu Srbiju nakon DSR kako bi nametnuli svoju strahovladu.

Ne znam koji stepen inferiornosti natera čoveka makar i da pomisli da je premijer strankinja hrvatica nekakav bonus za Srbiju.

Ali ono što znam jeste da crvena kasta iz koje ona potiče ne da nikada nije vratila Srbiji ono što joj je otela već je nastavila da otima nameštajući najunosnije poslove članovima svoje porodice sa pozicija vlasti.
 

Back
Top