Michael Schumacher

...Jel' me neko trazio?...:)...Dobar dancic cenjeni forumasi, koleze i opozicijo sa pozicionim zaletom - samo da najavim, na priliku, vansezonsko jezdenje forumcetom - mi sa gerijatrijsko-minerskog retko zakazujemo, al' ovog puta smo se iz toplica povratili nesto kasnije od ovekivanog, te stoga - dabome, jel'te...Pozdrav novom umivenom licu forumceta, al' da l' da bacam djozluke il' nam se nekud zaturio rumeni Club? ...

ugadnubaburastem:
...Jel' me neko trazio?...:)...Dobar dancic cenjeni forumasi, koleze i opozicijo sa pozicionim zaletom - samo da najavim, na priliku, vansezonsko jezdenje forumcetom - mi sa gerijatrijsko-minerskog retko zakazujemo, al' ovog puta smo se iz toplica povratili nesto kasnije od ovekivanog, te stoga - dabome, jel'te...Pozdrav novom umivenom licu forumceta, al' da l' da bacam djozluke il' nam se nekud zaturio rumeni Club? ...
Pozdrav i tebi i to ogroooooooooman! :razz:
Ni ne znaš koliko si nam falila ... Bilo svakakvih insinuacija. :roll:
Dobrodošla ti nama, pa makar i sa zakašnjenjem :)
Nakupilo se, bre, ovih Vilotića pa se svuda raširili ... :roll:

ugadnubaburastem:
Pa di se zagubi Nano. Baš je bilo dosadno bez tebe. Dobrodošla uz ljubić! :wink:

...:)...Fala, smesak, fala...:)...Joste nisam stigla uraditi domaci u smislu prelistavanja i iscitavanja svih postica koje sam propustila (cenim da cu morati dobro da uglancam djozluke i preplatim racunce za elektriku), al' tako mi i treba kada izostajem sa nastave...;)...Ne daj se provocirati slatka - ponavljaca, potpirivaca i ostalih hauzmajstora vazda u okolisu - jasta, malo ih krenulo i vec se to razgalamilo, no ne marimo prekovise, po sistemu - a, sad malo oni(a) - sto rece mudar omladinac iz ugledne i dugovecne grobarske familije...Sevap je, da pustimo derane da se malko provesele, ko zna kad' ce ih ponovo pasirati...Nego, nije mi jasno sto tol'ko ekstazisu - komsiji jeste posrnula rumenka, al' joste mrda...Bice da nije to...;)...Cenim da znaju da je varikinko omanuo u pokusaju da ih lansira u pozicione redove, tako da i to otpada...hm...Bice da je PMS...Pozdravce :)

Šta sve TATA ne radi...;)

untitled53gw.jpg

Back