RaiKkonen 911
Aktivan član
- Poruka
- 1.195
Kuku UltraZvuk

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav i tebi i to ogroooooooooman! :razz:ugadnubaburastem:...Jel' me neko trazio?......Dobar dancic cenjeni forumasi, koleze i opozicijo sa pozicionim zaletom - samo da najavim, na priliku, vansezonsko jezdenje forumcetom - mi sa gerijatrijsko-minerskog retko zakazujemo, al' ovog puta smo se iz toplica povratili nesto kasnije od ovekivanog, te stoga - dabome, jel'te...Pozdrav novom umivenom licu forumceta, al' da l' da bacam djozluke il' nam se nekud zaturio rumeni Club? ...
Pa di se zagubi Nano. Baš je bilo dosadno bez tebe. Dobrodošla uz ljubić! :wink:ugadnubaburastem:...Jel' me neko trazio?......Dobar dancic cenjeni forumasi, koleze i opozicijo sa pozicionim zaletom - samo da najavim, na priliku, vansezonsko jezdenje forumcetom - mi sa gerijatrijsko-minerskog retko zakazujemo, al' ovog puta smo se iz toplica povratili nesto kasnije od ovekivanog, te stoga - dabome, jel'te...Pozdrav novom umivenom licu forumceta, al' da l' da bacam djozluke il' nam se nekud zaturio rumeni Club? ...
Espanol:Pa di se zagubi Nano. Baš je bilo dosadno bez tebe. Dobrodošla uz ljubić! :wink: