Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ranije sam gledala rezultate proslih rundi, a sad ne mogu jer je "The Lady in My Life" naknadno ubacena. Morace jos neko da glasa. Napominjem, ako neko novi dodje da glasa, glasate za onu pesmu za koju hocete da ispadne.

Poslednja izmena:
Human nature, of course. Necu da ispadne Human nature.

Human-nature-michael-jackson-10512773-456-419.jpg

• Podržavam
Reactions: DD
Rock with you

Nikako mi se ne dopada cijoj pobedi vodi ovaj turnir :( (mislim, nekoliko pesama koje su prosle, nisu bas po mojoj meri :( )

Necu te pitati koje su to pesme, ali cu da te pitam koje su ti bile favoriti, od onih koji su ispale (osim DD) :D? Ne mogu ni ja da verujem da su pojedine ispale, ali neke moraju, a na kraju ce ostati samo jedna, sto, naravno, nikome nece odgovarati. :) Kad je Michael u pitanju, najbolje bi bilo da smo se zaustasvili na Top 20, eventualno Top 10. :D

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: DD
Necu te pitati koje su to pesme, ali cu da te pitam koje su ti bile favoriti, od onih koji su ispale (osim DD) :D? Ne mogu ni ja da verujem da su pojedine ispale, ali neke moraju, a na kraju ce ostati samo jedna, sto, naravno, nikome nece odgovarati. :) Kad je Michael u pitanju, najbolje bi bilo da smo se zaustasvili na Top 20, eventualno Top 10. :D

Ma mozes sve da pitas, nista ne krijem! :)
Npr. ja slabo volim balade. TLIML nikad ne bi bio moj izbor. HN volim, ali ne vise od nekih brzih pesama koje su ispale davno. DD mi ni ne pominji :) RWY takodje nikad nisam nesto preterano volela... Izmedju Thrillera, TWYMMF i RWY sam ovu trecu izabrala da ispadme :P
ajmeeee
GITM i BI obozavam, a BJ je genijalna...

Odlucujem se JEDVA za BJ

Billie Jean
Ovo kad sam napisala, stvarno sam to mislila, sto se mene tice, svaka je mogla biti pobednik! :)

Zacudila si se kad sam birala HN da ispadne onda, al sta cu. :) Takva sam, retko ja slusam balade!

Favoriti su mi BI, pa TWYMMF. Ili Working Day and Night...

Poslednja izmena:

Back