Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
U narednim rundama glasate za 4 para.

Day 6

Match 1:
Don't Stop 'til You Get Enough vs. Give in to Me

Prilikom glasanja mozete da preskocite jedan par najvise, ukoliko zelite, ali imajte na umu da tako nijedna pesma nece dobiti vas glas. :)

Ћао друштво, само да вам се јавим да знате да вас нисам заборавио. :)
Мало сам вас пожелио па сам одлучио да свратим.
А и изгледа да сам опет упао у МЈ фазу .. али ону интензивног слушања. :eek:

Ако је неко од вас из Бг нека ми се јави да организујемо неко МЈ дружење, кафа, музика, прича...
Пријаће нам свима. :)

Велики поздрав за све!

:whistling:

Јбг жао ми је.
Надам се да је остао неко са теме из Бг, слободно ми се јавите...
Ево вам и бр телефона па се можемо чути некада да нешто сви заједно организујемо..
064 463 86 25

Ne bih ja smela... Bas si hrabar!

I ja nisam iz Bg-a.

Al sam skoro upoznala decka kog zovu Dzekson, tj ja sam i zaboravila kako se stvarno zove. Za poruku mu se cuje pocetak TWYMMF. Imitira glas. Ma idi. Kaze ima i ploce.

Хаха па неће ме нико силовати преко телефонског броја. :)

Опуштено, само се јавите кад год.

А сад ајмо људи јављајте се не могуће да нема МЈ фанова у БГ... ови наши са теме пих...колико нас је пре било, шта је ово сад? :(

Е другари може једна помоћ?

Другарица из Минхена ми се данас јавила и каже био у граду неки скуп МЈ фанова, шетали се носили плакате и палили свеће.
Па ме интересује којим поводом да ли неко зна?

Рођендан и смрт нису. Није ни Munich History Tour јер је био некад у августу чини ми се, а не у новембру.

Неко има неку идеју?

Сад се нешто сјетих кад сам у II разреду средње исписао на великом паноу ову пјесму и окачио је у кабинету енглеског. Мислим да сам вам и слике тада објавио на теми и баш бих волео да нађем ту слику али ко зна гдје је... :(

Април 2010. године

28380_1435098001444_4000214_n.jpg

...а онда су кретени из школе префарбали графит.

Back