Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ovo uopste nije nov post ,,Katherine Jackson: motrer of the year?,, ali htela sam da vam ga pokazem kao i blog fana koji realno, ljutito pise o tome na koje sve nacine majklova porodica pokusava da zaradi pare ( na njegovoj smrti i od majkolvih fanova) pregledajte blog, zaista je drugaciji od svega sto mozete naci unaokolo posebno su zanimljivi postovi o teme kako se Majkova porodica cela prebacila na twiter ne bi li toboze kukali nad majklovom smrcu a u stvari provoljavali mj fanove da budu njihovi fanovi kad reosnoju svoju Jackson 5 grupu.

Autor bloga se naravno sali dok razmislja o tome kako je uopstee doslo to okupiranja twiter od strane jackson porodice. Izvanredan post: http://muzikfactorytwo.blogspot.com/2011/07/randy-jackson-recent-tweets-what-joke.html

I naravno Katherine Jackson: motrer of the year? http://muzikfactorytwo.blogspot.com/2011/05/katherine-jackson-mother-of-year.html

Ja stvarno od svih njih najvise postujem mamu Katrin ali se slazem da ovo sve stvarno prelazi granice. To sto pise u postu da je bila na zurci ili proslave, kako hocete, danu majki u americi ( ja nisam upucena ziasta, prvi put cijem) a da joj je za to naravno placeno da prisustvuje. I ako njena vera jehovi svedoci ne priznaju taj praznik i njoj je zabranjeno da ga slavi ona dolazi na to slavlje gde autor bloga kaze da je to licemreno, kao da neko ko se na pirmer bori protiv narkomanije a pritom prodaje krek okolo. Autor bloga se jos i ljuti sto voda decu okolo po kao show ponije. :) Ima dosta tu istine. Dosta. Ali ne znamo njihovu stranu price stavove i razlog zasto misle da je tako bolje da istupe sa svojim misljenjem i intervujima dece po televiziji, ovako zaista izgleda kao da je sve samo zbog novca. Jer svaki intervu poznati ugovaraju za zaista veliku sumu novca koja stoji iza toga.

Eto vam prelistajte blog pa nadjite svoje misljenje.

Aha. Hvala DirtyDejana ! :) Kasnim, kasnim!

Aha. Hvala ! Kasnim, kasnim

Evo ovako:

Round 1!

"Liberian Girl" 10 Najlepsa
"She's Out of My Life" 9 Opet najlepsa
"In the Closet" 8 Najseksipilnija
"Blood On the Dance Floor" 7 Dobra je. Volim je.
"Thriller" 6 odlicna, odlicna ali precenjena
"Whatever Happens" 5 Mukica :)
"Blame It on the Boogie" 4 Vesela, istinita
"Don't Stop 'til You Get Enough" 3 Realno
"Free" 2 Tako, tako
"Shake Your Body (Down to the Ground)" 1 Nisam je ljubitelj

Ovo je jako gresno prema mnogim pesmama ali kad mora, mora se.

Do koje ste runde stigli , sacekajte malo.

Nikako da ukapiram princip, al evo

Workin' day n night - 10
Get on the floor - 9
Don't stop till you get enough - 8
Billie Jean - 7
Earth Song - 6
Will you be there - 5
Looking through the windows - 4
Liberian girl - 3
Keep the faith - 2
Whatever happens - 1

Ma... u svakoj rundi imamo 10 pesama koje ocenjujemo na skali od 1 do 10, s tim što svim pesmama moramo dati različite ocene.
Prve 3 runde su gotove tako da vaši glasovi u tim rundama više ne važe, pa možete da se priključite od 4.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/372567-Michael-Jackson?p=23433618&viewfull=1#post23433618

2 dana nakon objavljivanja liste pesama za glasanje u toj rundi, objavljuju se rezultati glasanja, a onda sledeća runda i tako sve do 20. čini mi se.
Primer rezultata možete videti samo jedan post pre 4. runde, a primer glasanja, posle runde.
Zar je toliko komplikovano?

Za ove pesme se trenutno glasa, do veceras, kad je nova runda. Jedna traje dva dana. ;)

"Give In To Me"
"Bad"
"You Rock My World"
"Stranger in Moscow"
"Keep the Faith"
"Why"
"The Girl Is Mine"
"Rock With You"
"Maybe Tomorrow"
"Take Me Back"

Pa nisu bile tu, pa ne znaju... Od 4. glasate devojke!!! :cao:

Da, ali videla sam onaj vas skor predhodnih rundi i nista nisam zadovoljna. Nista. Zalicu se! (Vodovodu i kanalizaciji)

Sta je ovo sad 4 runda, jel ?

"Give In To Me" 10 Ne moze ni jedna druga sa ove liste pre nje
"You Rock My World" 9 Ovakve njegove pesme su za mene pravi Michael Jackson
"Keep the Faith" 8 Obozavam
"Bad" 7
"Why" 6
"Rock With You" 5
"Stranger in Moscow" 4
"The Girl Is Mine" 3
"Take Me Back" 2
"Maybe Tomorrow" 1

Imam nesto da dodam : Ja sam vise mislila da cemo ocenjimati majklovu umetnost, posto je on najcesce bio kantautor. A ne pesme muzicke industrije amerike iz ’60-tih godina ( Montaun). Nekako mi to nije Majkl ( u umetnickom smislu te reci). Ali ‘ajde - kako vi hocete.

Mada su neke kao ,,Ben,, prosto savrsene. :) Obozacvam Ben

5 runda

"Will You Be There" 10 Deset ko vrata
"Remember The Time" 9 Uzasno dobra muzika i tekst
"P.Y.T. (Pretty Young Thing)" 8 Ma osamdesete su osamdesete
"Off the Wall" 7 Ovo je potpuno nepravedno prema OTW-u ( ma sedamdesete su sedamdese crnacka muzika i ceo afro fazon)
"Baby Be Mine" 6 Ljudi sto ja volim ovu muziku. Majkla iz osamdesetih. Jel sam mozda rekla vec?
"Earth Song" 5 Znaci, ovo je potpuno nepravedno prema ovoj pesmi, tekstu i energiji, doprinosu svetu i iskrenom emocijom koju je dao ovom pesmom ali ... nem oze sve u prvih tri cetiri i meni licno kad se slusa majkl ne ukljucim bas Earth Song ( zato 5-ica) mada ja mislim da je to bas Majkl.
"We've Had Enough" 4 E i ovo je Majkl! Originalni njenov nacin pevanja i izrazavanja emocija, samo njemu svojstvenim glasovnim izrazom ( senjanem , stucanjem , wooo). A pesma je vrh! I jako boli ova cetvorka.
"One Day In Your Life" 3 Slaba trojcica
"Forever Came Today" 2 tako - tako
"Never Can Say Goodbye" 1 Nista narocito

283767_320756171331962_1529229516_n.jpg
179714_321987351208844_1871572525_n.jpg
534816_304074579666788_1444033120_n.jpg

Slazem se da neke pesme nisu Michael u umetnickom smislu reci, ali ipak su njegove i bilo bi nepravedno da nesto izbacimo, s obzirom na to da biramo omiljenu pesmu i da ima lepih u svakom periodu. Michael je ucestvovao u stvaranju pesama jos od Jacksons perioda...e sad mogli smo izbaciti malog Majkla i Jackson 5, ali i to bi bilo nepravedno, jer je tad imao neverovatan glas, a i trebalo nam je najmanje 200 pesama da bismo poceli sa glasanjem. ;) Cak smo ukljucili neke retke i duete. :)

Trenutno je peta runda u toku, do sutra uvece. :)

Kad smo vec kod toga, prosle godine je izasla fenomenalna knjiga o Majklovoj umetnosti koju ja nigde ne mogu da nadjem, a nemam bas iskustva sa narucivanjem preko interneta. Kad sam poslednji put bila u BG-u, nisu je imali (zato su imali Justina Biebera), zna li mozda neko ima li je sad?

maninthemusicjkt-21.jpg

"Will You Be There" 10 - Manje je nemoguće dati.
"We've Had Enough" 9 - Za ovu pesmu je greh dati manju ocenu.
"Earth Song" 8 - Isto važi i za ES. Pored toga, rasplačem se kad god je čujem vidim spot i tako...
"P.Y.T. (Pretty Young Thing)"7 - Osamdesete, moja slaba tačka.
"Off the Wall" 6 - Kako reče Antonina, potpuno nepravedno prema OTW, ali ne mogu sve da strpam u top3.
"Remember The Time" 5 - Duša me boli.
"Baby Be Mine" 4 - Sad me još više zabole. :(
"One Day In Your Life" 3
"Forever Came Today" 2
"Never Can Say Goodbye" 1

Kad smo vec kod toga, prosle godine je izasla fenomenalna knjiga o Majklovoj umetnosti koju ja nigde ne mogu da nadjem, a nemam bas iskustva sa narucivanjem preko interneta. Kad sam poslednji put bila u BG-u, nisu je imali (zato su imali Justina Biebera), zna li mozda neko ima li je sad?

maninthemusicjkt-21.jpg

Nisam je viđala, nažalost. Najgore od svega je što je čak ni na internetu nema da se skine. -.-

"Off the Wall" 10
"Remember The Time" 9
"Will You Be There" 8
"Earth Song" 7
"P.Y.T. (Pretty Young Thing)" 6
"Forever Came Today" 5
"Baby Be Mine" 4
"Never Can Say Goodbye" 3
"We've Had Enough" 2
"One Day In Your Life" 1

"We've Had Enough" 10
"Earth Song" 9
"Will You Be There" 8

"Remember The Time" 7
"Off the Wall" 6
"P.Y.T. (Pretty Young Thing)" 5
"Never Can Say Goodbye" 4
"One Day In Your Life" 3
"Forever Came Today" 2
"Baby Be Mine" 1

Slazem se da neke pesme nisu Michael u umetnickom smislu reci, ali ipak su njegove i bilo bi nepravedno da nesto izbacimo, s obzirom na to da biramo omiljenu pesmu i da ima lepih u svakom periodu. Michael je ucestvovao u stvaranju pesama jos od Jacksons perioda...e sad mogli smo izbaciti malog Majkla i Jackson 5, ali i to bi bilo nepravedno, jer je tad imao neverovatan glas, a i trebalo nam je najmanje 200 pesama da bismo poceli sa glasanjem. ;) Cak smo ukljucili neke retke i duete. :)

Trenutno je peta runda u toku, do sutra uvece. :)

Aha, dobro! Pa jeste u pravu si. Nego za mene je to sve, pre nego sto se on licno ukljucio u sopstveni rad, muzika ,,genija,, diskografskih kuca, kompozitora, tekstopisaca, aranzera... a samo majklovo izvodjenje. Zato mi to nije bas potpuno on. Ali slazem se da to sve spada u njegov opus ( koji ja licno ne dozivljavam previse tako sem izvodjenja ) kao i to da je potrebno 200 njegovih pesama za nasu igricu. Posteno - pa na sud. :lol: :whistling:

Round 5 Results:

"Off the Wall" 39
"Will You Be There" 38
"Earth Song" 34
"P.Y.T. (Pretty Young Thing)" 33
"Remember The Time" 31

"We've Had Enough" 29
"Forever Came Today" 20
"Baby Be Mine" 18
"One Day In Your Life" 18
"Never Can Say Goodbye" 15

Back