Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ajde neko od vas ko zna svaki sekund njegovog zivota da kaze sta je sa njegovom kozom bilo i da li je moguce da nije vodio racuna o svom zdravlju i da je zavrsio tako kako je zavrsio. Neki strucni ljudi su mi pricali da bolest beljenja koze postoji ali da je to daleko od toga kako je MJ izgledao. Ta bolest se manifestuje belim pegama po telu i rukama najcesce a ne onakvim belilom i deformacijom celog lica... Na turnejama je bio u savrsenoj formi, ali pri kraju mi je delovao slabo, posebno u 'This is it' dokumentarcu. Znam da je imao mnogo psihickih problema, posebno iz detinjstva, i da to osobu sputava da se ponasa onako kako zna da treba da se ponasa. Ali mu ipak zameram sto nije bio malo pazljiviji... Mogao je i dan danas da drzi turneje.

Round 3 Results:

"Torture" 36
"Al Capone" 31
"I Can't Help It" 27
"Dangerous" 25
"Ben" 23

"Who Is It" 22
"Money" 19
"The Lost Children" 16
"We Are Here To Change The World" 12
"Superfly Sister" 9

Izvinjavam se sto kasnim...

Bad 10
You Rock My World 9
Stranger in Moscow 8
Give In To Me 7
Rock With You 6
Why 5
Maybe Tomorrow 4
Take Me Back 3
Keep the Faith 2
The Girl Is Mine 1

Jako teska runda, volim sve pesme i ove sto su dobile niske ocene ne zasluzuju tako niske ocene ali ybg :D

"Give In To Me" 10
"Bad" 9
"You Rock My World" 8
"Stranger in Moscow" 7
"Keep the Faith" 6
"Why" 5
"The Girl Is Mine" 4
"Rock With You" 3
"Maybe Tomorrow" 2
"Take Me Back" 1

Cemu ovaj turnir kada svi znamo da ce pobediti Billie Jean ili Dirty Diana!?

p.s. zasto su svi iskulirali ono moje pitanje gore?

"Give In To Me" 10
"Bad" 9
"You Rock My World" 8
"Stranger in Moscow" 7
"Keep the Faith" 6
"Why" 5
"The Girl Is Mine" 4
"Rock With You" 3
"Maybe Tomorrow" 2
"Take Me Back" 1

Cemu ovaj turnir kada svi znamo da ce pobediti Billie Jean ili Dirty Diana!?

p.s. zasto su svi iskulirali ono moje pitanje gore?

Ni ja ne znam sta bih ti odgovorila, a sto se turnira tice, za Billie Jean ocekujem da pobedi kod Borisa, pa to pitanje postavi tamo, u cemu je poenta njegovog turnira. :lol: A ovde su ipak fanovi, ne bi bilo lose da pobedi neka druga pesma, mada meni je svejedno, bitno je da se mi zabavljamo. ;)

Micaa, ja ne znam ni koliko smo puta pricali o tome, (ima ovde na temi) pa nas vise mrzi da se ponavljamo, a druga stvar...komplikovane su neke stvari, ima toliko toga, sad kad bi ti poceli pricati, morali bi poceti od rodjenja njegovog.

tumblr_mcmb7nPg7s1r6wxbho5_250.gif

Forgive me.

Back