Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja sam se definitivno zasitio MJ-a. Baš ga retko slušam.
Ali evo baš trenutno imam onaj osećaj zbog koga sam bio huge fan.
Osećanja koja samo on izaziva i koja te uvuku u njegov svet.
Ali to ne može rečima da se opiše.

Ja se nisam zasitila, ali nekako u poslednje vreme imam osecaj kao da vrtim jedne te iste pesme u krug kad god ga pustim (Someone in the dark, Scared of the moon, The Lady in My Life, I Can't Help It, There Must Be More to Life, Take Me Back, Jacksons pesme...) tesim se time sto te pesme nisu poznate. Ostale pustim tu i tamo, recimo sa novog albuma mi se najvise sviđa Another Day i Much too Soon nije losa.

Volela bih da izbace duete sa Fredijem i da cujem "Buffalo Bill" (mada cini mi se da nije zavrsena) i obradu Bitlsa "Strawberry Fields Forever", tek pre neki dan cuh da ju je obradio, nadam se da bolje zvuci od "Come Together".

524047_310579972341363_196918070374221_808332_555262577_n.jpg

Pa ono, nisam ga slušao 100 godina i danas sam preslušao ta 3 albuma pa reko da vam javim. :mrgreen:

Ako, ako, samo se ti hvali... :mrgreen:

Ja moram da priznam da u poslednje vreme slušam samo radio i da na tom radiju puštaju ugl. "Beat it" ili "Somebody's watching me" tako da mi to obavezno prođe kroz dnevni MJ repertoar.
Uveče brat sedi za kompom, pa kad pusti Majkla... možda 20-ak, po mom mišljenju, najpoznatijih pesama i samo to vrti. :lol:

Back