Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Bas sam pre neki dan gledala neke videe Milana Vidiojevica koji istrazuje decenijama iluminate i tako sam trazeci jos njegovih radova i knjiga na netu na letela na jeziv tekst Americkih psihijatara kojima kao pacijenti dosli ljudi su podvrgnuti programiranju kroz Proglram " Manarh" jos kao mala dece i koja su posle prolazila kroz traume ritualnih zlostavljanja, program kroz koji proalaze sve americke slavne licnosti jos kao deca , gde ih posle uvode u svet sou biznisa kao svoje marionete. Takst je jako odugacak i uzasno stresan, do granice nepodnosljivosti zbog slika zlostavljanja te dece kroz programe americke vlade tj. FBI i CIA-e. Ne preporucujem da citaju oni koji imaju slab zeludac kao ja. Uzasno sam se potresla. U tekstu pise da su pacijenti podvrgnuti hipnozi pricali da su kao deca podvrgnuti programima Petar Pan, Alisa u zemlji cuda te, Miki Maus programu. I pricali o svojim opsednutostima ovim crtanim likovima te uverenju da su ih ti likovi ( ljudi kostimirani u Miki Mausa i druge crtale i junake iz bajki napastvavali godinama ).
To je Monarh program gde su sva daca iz sveta poznatih ubacivana nasilno a neki kasnije postajali nama danas poznate licnosti dok su drugi sluzili, ne mogu da pricam kojoj svrsi - za bogate politicare mahom republikance, bankare, biznismene. Elem, tako sam dosla do tekstova Milana Vidojevica koji je dosta blagonaklon ( moram to reci ) prema Majklu J. o istom pricao napominjuci da je Majkl Jackson bio jedno o te dece kao i ostala deca iz filma , Tejum O' Nil, Elizabet Tejlor, sva ta deca zvezde a danas su to britni spirs , Kristina Angilera itd... Majkl se kao i svi oni poceo prosecati , pucao mu je program povremeno i od onda se okrenuo protiv njih i trazio prijateljstvo Dicka Gregorija ( koji se spominje sa samom kraju tvog prvog videa), komicara i jednog od najvecih poznavaoca desavanja u podzemlju USA i o tome javno govori gostujuci po zemlji i TV emisijama.

Milan Vidojevic covek koji se veoma ozbiljno bavi ovim istrazivanjma i veliki poznavaoc okultizma i delovanja podzemlja tj. Iluminata ima nekih nedoslednosti vezano za fotografiju koja je fotomontaza ali to nije tolliki greh Vidojevica http://www.srpskaanalitika.com/2009/07/03/1772/

evo nesto skraceno od Monarh programu pise Vanja Vucenovic http://www.spiritual-net.net/forum/viewtopic.php?f=8&t=637&start=0

i dr. njegov tekst previse slican prethodnom tekstu Vidojevica o Majklu http://www.srpskaanalitika.com/2009/08/26/vanja-vucenovic-monarh-presudio-kralju/

Ne znam za vas ali meni ovakvi tekstovi vredjaju inteligenciju...
Kakva CIA kakav FBI i Iluminati, sta je vama ljudi opustite se i uzivajte u muzici :roll:

...neću da mislim, da ćutim, neću da postojim onako kako sam postojao,- moram se prilagodjavati
M.J,- odlasku ...
-mislite, meni je ovdje kod Vas lijepo,- ne, ovdje je Duh Njegov i ne želim da
vraćam slike koje su postale,- Nebesko vlasništvo !

Dodjem ...zastanem i kao majka na grobu sina-jedinca ,zapadnem u polja nepoznata...

Ne znam za vas ali meni ovakvi tekstovi vredjaju inteligenciju...
Kakva CIA kakav FBI i Iluminati, sta je vama ljudi opustite se i uzivajte u muzici :roll:

Prvo istrazioci tih teorija nisu , automehanicari , varioci ,bravari, konobari nikad ni bili, vec najcesce veoma obrazovani I nacitani ljudi, koji u malom prstu imaju poznavanje istorije ne svoje zemlje vec cele evrope i sire. Jedan od retkih je kontroverzni Dejvid Ajk koji je bio fudbaler ranije – on je cudo prirode jer su fudbari I inteligencija dva sveta.

Dosta hemicara se I danas bavi alhemijom I kad sam to videla isped imena jedne hemicarke na stranom kanalu da joj pored imena pise hemicar I alhemicar onda sam se setila prica iz teorija zavere da se silni naucnici tajno bave alhemijom i dan danas, a meni je to mi je bilo budalastiana . Receno je da postoji porket alhemicara I da ih ima “ne biste verovali koliko ( a alhemicar ne moze biti neko ko nije prvo hemicar) da se alhemija povratila na tajnu scenu u 20 veku opet ” . A ja nisam verovala ni u jednog od njih, dok nisam videla tu zenu I njeno zvanje. A onda sam pre neki dan odgledala emisiju na historiju gde su takodje pricali o alhemicarima danasnjice. A meni licno, je npr. to sve I dalje neverovatno . Ko danas moze da veruje u takvu budalastinu kao sto je AlHEMIJA.

Pa to je ono sto rece jadan stariji covek profesor procelav jedan brka, sa ne znam bese kog fakulteta koji je gostuci u studijskoj emisiji pricao izmedju ostalog o iluminatima i tzv. raznim teorijama zavere, bas onako u detalje ( ceovek istrazuje tu pricu godinama) voditeljka ga sva u cudu pita u fazonu jer on stvarno ozbiljno veruje u te stvari, pa zar to nije cudno za njega on je obrazovan , a on kaze pa u tome I jeste stvar da se svi koji primecuju da je nesto cudno u svetu, cackaju, citaju o tome iskopavaju informacije o tome , da budu proglasavani ludima, mastovitima, nedovoljno obrazovanima i elokventnim I kad nekog proglase takvim sve informacije koje ima I zeli da razglasi proglasene su budalastinom , a one su skupljane pazljivo godinama po starim arhivama , biljotekama, muzejima I padaju u vodu. Cilj je da se ljudi programiraju kroz javno mnjenje sta je istina a sta ne I usta mogu da veruju a u sta ne , I da se te informacije zatrpaju , ( iz tog razloga je izmisljen latinski jezik bio je to tajni jezik izabranih – prvobinti naum je bio da se tako kriju informacije I komunicira bez razumevanje nepozvanih u klub. Govorili su ga strogo najobrazovaniji evropljani tog vremena a izkopaj sam izucavanjem cega su se bavili, I ko je sve bio u klubu, dok im sve nije poslo po zlu u jezik se prosirio po evropi… )

2. stvar je da on imaju ljude deinformatore, koji imaju zadatak da frekventno izbacuju dezinformacije I budalastine u javnost kao deo samih teorija zavera, pa onaj ko krene u proveru informacija na kraju uvidi da su sve to budalastine, a cilj je da se diskredituju informacije koje su se vec odavno rasirile u javnosti , tako je sad jako tesko razlikovati prave informacije on ”laznjaka teorija zavera “ to sam cula od tog matorog a posle I u jednom videu na tubu.

Zato medju tim teorijama ima dosta cistih gluposti al ih je tesko razlikovati jedne od drugih , jer su parave informacije zaista neverovatne za nasu programiranu svest.

Majkl se bio naostrio da na koncertima prica u pauzama pesama sve sto je znao, kao sto je odrzao onaj govor na nekom koledju sta li je, a oni to nisu mogli da sprece drugacije nego da ga ucutkaju tako kako to sa svima rade.

Poslednja izmena:
...ja sam tu ,- ka' spomenik ,- stalno !

...
purple-woman--purple--Ljubi%C4%8Danstveni-svijet_large.jpg

224668_213837121977961_100000550236159_795739_7084185_n.jpg

''Before I wrote “Beat It,” I had been thinking I wanted to write the type of rock song that I would go out and buy, but also something totally different from the rock music I was hearing on Top 40 radio at the time.

“Beat It” was written with school kids in mind. I’ve always loved creating pieces that will appeal to kids. It’s fun to write for them and know what they like because they’re a very demanding audience. You can’t fool them. They are still the audience that’s most important to me, because I really care about them. If they like it, it’s a hit, no matter what the charts say.

The lyrics of “Beat It” express something I would do if I were in trouble. Its message – that we should abhor violence – is something I believe deeply. It tells kids to be smart and avoid trouble. I don’t mean to say you should turn the other cheek while someone kicks in your teeth, but, unless your back is against the wall and you have absolutely no choice, just get away before violence breaks out. If you fight and get killed, you’ve gained nothing and lost everything. You’re the loser, and so are the people who love you. That’s what “Beat It” is supposed to get across. To me true bravery is settling differences without a fight and having the wisdom to make that solution possible.

When Q called Eddie Van Halen, he thought it was a crank call. Because of the bad connection, Eddie was convinced that the voice on the other end was a fake. After being told to get lost, Q simply dialed the number again. Eddie agreed to play the session for us and gave us an incredible guitar solo on “Beat It.” ''

From 'Moonwalk' by Michael Jackson

Back