Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kad sam imala 11-12 godina sa mojima sam gledala neku emisiju na satelitu. Zvala se "Dans" što znači "ples"
i to je kao bilo neko takmičenje i skoro sam shvatila da je onaj za koga sam navijala, koga sam obožavala da gledam
kako igra i slušam muziku uz koju je izabrao da igra, zapravo igrao kao Majkl... upravo uz njegove pesme :heart: A
pre neki dan se pojavio i u turskom "Ja imam talenat" gde je i igrao i pevao Billie Jean i Thriller.

:slika:

hqdefault.jpg

Kad god cujem ovu pesmu imam osecaj kao da peva Michael. Nekako mi bas ide uz Michael-a. Mogla bi da bude njegova pesma :ok:

i ja osecam da me nesto asocira na mj kad slusam to, nacin njegovog izvodjenja mozda :think:
a wikipedia kaze "From a young age, he was impersonating and performing songs by artists such as Michael Jackson, Elvis Presley, The Isley Brothers, and The Temptations." ;)

Meni ne lici. . . :think:
blenki maji moj tak mi je sladak sa onim okama njegowim wejikim. . . .ok raznezila sam se. . . :rotf:
e da owako . . .
ruzica ce da crta mj i da naprawi izlozbu u sk a ja cu da joj dam moje radowe. . . . :zskace:

Back